pkanello Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Περιμένω τα σχόλια σας , καλό φθινόπωρο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ομορφο θεμα :) Για πες μας και καμια λεπτομερεια, με τι synths επαιξες κλπ Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkanello Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Την μουσική την έφτιαξα με το Fl studio χρησιμοποιώντας τα εξής VST plugins : Nexus , Harmless , Vanguard , FM7 , Sytrus , Superwave 8 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 ωραίο είναι, αλλά κάποια στιγμή με κούρασαν τα συνεχόμενα κύματα ;) ;) ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkar Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Και μενα μου αρεσε! Συμφωνω με το παληκαρι για τα κυματα,το kick και το snare με χαλασαν λιγο και οι πολυ αποτομες αυξομειωσεις στην ενταση :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkanello Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Και μενα μου αρεσε! Συμφωνω με το παληκαρι για τα κυματα,το kick και το snare με χαλασαν λιγο και οι πολυ αποτομες αυξομειωσεις στην ενταση :) Άφου διάβασα τις επισημάνσεις σας και το ξανάκουσα όντως έχετε δίκιο.Τα κύματα αν τα απομονώσεις σαν ήχο κουράζουν.Εμένα πέρναγε στο background.Και το kick με το snare είναι λίγο ενοχλητικά.Τι θα προτείνατε αντί για kick και snare ; Κάτι ηλεκτρονικό ή κάτι ποιο αθόρυβο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση