alexisgt Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας! Είμαι στο τελικό στάδιο κατασκευής μιας partcaster.. Θέλω να παραγγείλω pots για το pickguard. Τι προτείνετε? ALPHA, ALPHA mini ή CTS pots..? Που μπορώ να τα βρώ σε καλές τιμές..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 Mini γιατί? ΠΟΤΕ δε μου έχουν χαλάσει Alpha pots. Τουλάχιστον 2 φορές μου έχουν χαλάσει CTS. Μερικοί θα σου πούνε για ακρίβεια στις τιμές των pots (εννοώ μικρές αποκλίσεις) προτείνοντάς σου CTS ή τίποτα πανάκριβα "μπουτίκ" pots. ::) ::) Γνώμη μου: τρίχες κατσαρές. Αν είσαι πολύ ψυχασθενής μέτρα τα. Θα τα βρεις και σε ελληνικά μαγαζιά φαντάζομαι εύκολα, εγώ έχω μια ποσότητα που είχα παραγγείλει μέσω internet από παλιά και δεν έχω ασχοληθεί τα τελευταία 2-3 χρόνια... Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ότι σου κάνει κέφι, απλά αν πρόκειται για Strat με Strat κουμπιά πρόσεχε να είναι split shaft. Και οι τρεις επιλογές που προτείνεις είναι καλής ποιότητας ποτενσιόμετρα. Από όπου πάρεις οποιοδήποτε υλικό για την partcaster σου θα έχει ποτενσιόμετρα. Καλό μοντάρισμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 αν πρόκειται για Strat με Strat κουμπιά πρόσεχε να είναι split shaft. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Δεν γνωρίζω αυτή τη λεπτομέρεια για το split shaft.. :-[ Τι είναι ακριβώς..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 αυτο ειναι ενα solid shaft pot (εχει δηλ.μασιφ ...καβλιτζεκι... ;D) αυτο ειναι ενα split shaft pot (εχει δηλ.καβλιτζεκι που εχει ενα κοψιμο στη μεση για να μπορεις να το ανοιξεις λιγο ωστε να εφαρμοσει στο πλαστικο knob της strat. τα solid shaft pots τα φορανε κανονικα οι tele που εχουν σιδερενια knobs που ασφαλιζουν με βιδα & τα split shaft οι strat που εχουν "κουμπωτα" πλαστικα knobs www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Πολυ καλα τα Alpha, ισως πιο προσεγμενα σε ανοχες απο αρκετα CTS της αγορας, αλλα τα καλα CTS δεν συγκρινονται. Απλα οχι mini Alpha. Εχει και σε "κανονικες" διαστασεις, ιδιες με των CTS. Οσα Alpha εχω χρησιμοποιησει (και ειναι πολλα) ηταν πιο σφιχτα στην περιστροφη απο τα CTS (τα οποια μπορεις να τα παραγγειλεις σφιχτα ή χαλαρά). Επισης δεν ξερω αν τα Alpha εχουν "παστα" απο ανθρακα (carbon resistive path) σαν τα CTS. Ετυμηγορία: Προσοχη στην πραγματικη τιμη (κοινως μετρα πριν βαλεις) Προσοχη στον αξονα (οπως ειπαν πιο πανω) Προσοχη στις απομιμησεις... ;) και οχι mini κλπ μιζερα. full size μονο. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 και οχι mini κλπ μιζερα. full size μονο. +24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά 1000 ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! Με καλύψατε πλήρως..!!! Ενδεικτικά, σε τι τιμές παίζουν για να ξέρω μη πιαστώ κορόιδο..! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 1 έως 3€, ανάλογα τι θα πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα παιδια συγγνωμη που μπαινω ετσι στη συζητηση σας μου εστειλαν απο το banzai ποτενσιομετρα που δεν μου κανουν θελω push-pull 500aria για gibson τα προηγουμενα ειχαν λιγο σπειρωμα και δεν μπορουσαν να εφαρμοσουν http://www.banzaimusic.com/Potentiometers/ μπορει καποιος να μου κανει μια υποδειξη ποια πρεπει να παρω? ευχαριστω Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση