Προς το περιεχόμενο

Is There Love In Space

hyperpanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε fusiongtr, σε ευχαριστώ. Πέρα από την πλάκα επειδή γνωρίζω πόσο μέτριο είναι το επιπεδό μου σαν μουσικός, το ότι αρέσει έστω και λίγο σε μερικούς ανθρώπους ο τρόπος που εκφράζομαι μουσικά, ή με κομμάτια του καράφλα, ή με άλλα, ή με κάποιο δικό μου, μου ανεβάζει πολύ το ηθικό. Και ξέροντας ότι αυτό συμβαίνει με αξιόλογους μουσικούς, με κάνει να προσπαθώ να ανέβω και εγώ επίπεδο.

Και πάνω απ'όλα είμαι και μετριόφρων  ;D ;D ;D

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πέρα από την πλάκα επειδή γνωρίζω πόσο μέτριο είναι το επιπεδό μου σαν μουσικός

Ελπίζω να είναι πάντα μέτριο. Ξέρεις γιατί? Διότι ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ το δικό σου επίπεδο ΠΑΝΤΑ με το επίπεδο καλύτερων μουσικών. Δηλαδή κοιτάς ψηλά, δεν ικανοποιείσαι.

Συνέχισέ το. ΚΟΙΤΑΖΕ ΨΗΛΑ!! ;) ;)

Συνέχισε την προσπάθεια Πάνο!!

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Ελπίζω να είναι πάντα μέτριο. Ξέρεις γιατί? Διότι ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ το δικό σου επίπεδο ΠΑΝΤΑ με το επίπεδο καλύτερων μουσικών. Δηλαδή κοιτάς ψηλά, δεν ικανοποιείσαι.

Συνέχισέ το. ΚΟΙΤΑΖΕ ΨΗΛΑ!! ;) ;)

Συνέχισε την προσπάθεια Πάνο!!

Όλα στη ζωή είναι θέμα προσπάθειας. 'Οταν έσπασα τον αγκώνα μου, ο γιατρός που με χειρούργησε όταν τον ρώτησα, μου είπε ότι δύσκολα θα ξαναγυμναζόμουν και ότι δύσκολα θα ξαναέπαιζα κιθάρα. Άν και το δεξί μου χέρι δεν είναι πια πλήρως λειτουργικό (υπολείπεται κάποιες μοίρες  σε άνοιγμα και δεν έχω πλήρη αίσθηση αφής στον παράμεσο και στον ωτίτη) και γυμναστική ξαναξεκίνησα όταν μπόρεσα (σιγά-σιγά βέβαια) και κιθάρα ξανάπαιξα. Αυτά τα λίγα που παίζω τελος πάντων  ;D ;D ;D

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου