hyperpanos Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Άραγε υπάρχει αγάπη και για τα ούφο ??? ??? ??? ;D ;D ;D Υ.Γ. Όχι νομίζατε ότι δεν θα ξαναανέβαζα Satriani 8) 8) 8) Is_There_Love_In_Space.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι νομίζατε ότι δεν θα ξαναανέβαζα Satriani 8) 8) 8) Είχε δίκιο ο Πέτρος Ελευθερίου (freerock) που έλεγε ότι η Πέμπτη είναι μακριά!! ;D ;D ;D Μια χαρά είναι. Βάλτο τώρα δίπλα δίπλα με το δικό σου και κάνε ΕΣΥ τις συγκρίσεις (στον ήχο, στην φρασεολογία, κλπ). Αν σου ακούγεται ο ήχος σου αλλιώς σε αυτό σκέψου γιατί?? ;) ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Είχε δίκιο ο Πέτρος Ελευθερίου (freerock) που έλεγε ότι η Πέμπτη είναι μακριά!! ;D ;D ;D Μια χαρά είναι. Βάλτο τώρα δίπλα δίπλα με το δικό σου και κάνε ΕΣΥ τις συγκρίσεις (στον ήχο, στην φρασεολογία, κλπ). Αν σου ακούγεται ο ήχος σου αλλιώς σε αυτό σκέψου γιατί?? ;) ;) Όντως ήταν μακριά και ξανακύλισα ;D ;D ;D Ο ήχος σε σχέση με το δικό μου ήταν πιστεύω καλύτερος λόγω του backing track, γιατί έχουν καλύτερη ποιότητα τα υπόλοιπα όργανα. Η κιθάρα μου είχε τις ίδιες ρυθμίσεις όπως πάντα. Στο δικό μου έβαλα εγώ και τα υπόλοιπα όργανα και όταν έφτασα στα σόλο ήμουν ήδη κουρασμένος, γιατί το έγραψα σε διάστημα δύο ωρών περίπου :o :o :o. Τώρα για την φρασεολογία τι να πώ, στα λεγκάτο αυτοσχεδίασα, γιατί που να βγάλεις αυτά που παίζει αυτός 8) 8) 8) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Είχε δίκιο ο Πέτρος Ελευθερίου (freerock) που έλεγε ότι η Πέμπτη είναι μακριά!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Στα πα εγω... 8) Ωραιο ονομα βγηκε!Το κραταω για καλλιτεχνικο,νονε! Πανο,ωραιο το κομματι. ;) Κανε κι αλλο δικο σου... ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ Σταύρο, χαίρομαι που σου άρεσε :D Από βδομάδα θα κοιτάξω να δουλέψω κάτι καινούργιο ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραίος Πάνο! Σήμερα κατάφερα και το κατέβασα το κομμάτι (χτες υπήρχε κάποιο πρόβλημα...). Μου άρεσει και ο αυτοσχεδιασμός σου. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Πολυ καλο οπως παντα. Και πραγματι ο αυτοσχεδιασμος ειναι καλυτερος απο καθε αλλη φορα. Οσο για το δικο σου αν αυτο εγινε μεσα σ ενα διωρο ολο κι ολο μια χαρα βγηκε-που να του δινες και περισσοτερη ωρα. Τους Πετρο Ελευθεριου και το νονο του μην τους ακους. Καραφλας και ξερο ψωμι. ;D Και που σαι.Πιασε και κανενα Satch. ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Και που σαι.Πιασε και κανενα Satch. ;D ;D ;D ;D ;D Βoogie ε? ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να μια προκληση... ;) Ντο νονο να τον ακους. Ειναι αισθηματιας και ''νιωθει'' τη παλη ενος καλλιτεχνη.. :P Θα σου φερει και λαμπαδα το Πασχα.. :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Βoogie ε? ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να μια προκληση... ;) Ντο νονο να τον ακους. Ειναι αισθηματιας και ''νιωθει'' τη παλη ενος καλλιτεχνη.. :P Θα σου φερει και λαμπαδα το Πασχα.. :D Σας ευχαριστώ φιλαράκια :D :D :D Το κομμάτι που προτείνατε δεν τολμάω να το πιάσω, ακόμη τουλάχιστον δεν νομίζω να μπορώ να παίξω κάτι τόσο απαιτητικό, χωρίς να το σκοτώσω ;D ;D ;D. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσω να βελτιωθώ τόσο, ώστε να μπορώ να το πιάσω 8) 8) 8) Και ειμαι και μετριόφρων, έτσι ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Η κιθάρα μου είχε τις ίδιες ρυθμίσεις όπως πάντα. Κάτι μέσα σου όμως ήταν ρυθμισμένο αλλιώς (και βγήκε άλλος ήχος από τα δάχτυλα)! ;) Στο δικό μου έβαλα εγώ και τα υπόλοιπα όργανα και όταν έφτασα στα σόλο ήμουν ήδη κουρασμένος, γιατί το έγραψα σε διάστημα δύο ωρών περίπου :o :o :o. Στα δικά σου φίλε να συμπεριφέρεσαι καλύτερα (δεν είναι του πεταματού)!! Ωραιο ονομα βγηκε!Το κραταω για καλλιτεχνικο,νονε! Μήπως προτιμάς το Λευτέρης Πέτρου?? ;D ;D ;D ;D Εννοείται ότι θα σου πάρω λαμπάδα το Πάσχα!! ;D ;D Πολυ καλο οπως παντα. Και που σαι.Πιασε και κανενα Satch. ;D ;D ;D ;D ;D Με διπλή και πατάτες αφεντικό?? ;D ;D ;D Και ειμαι και μετριόφρων, έτσι ;D ;D ;D Και πολύ καλά κάνεις (σοβαρά μιλάω)!! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση