nasokosm Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μια και απέκτησα ενα μινι εγγραφέα, ειπα να γράψω κατι και επειδή ειναι καλοκαιράκι, πρόβες δεν κάνουμε, νασου και το ομώνυμο κομμάτι σε playalong. 335 copy,Laney tube,Tascam DR05 εγγραφή με τα δικάτου εξωτ. μικρόφωνα. Καλή ακροαση. DR_Summertime335C.mp3 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ηχαρα ωραια ριφφς και εξαιρετο παιξιμο με φοβερες δυναμικες. Και πολυ ωραια εκει απ τη μεση καπου και μετα τα αλα Sco λικς. Για τα γουστα μου ειναι φοβερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ. Επιασες ακριβως αυτό που μου άρεσε και εμένα, το Sco ύφος που βγήκε λιγο αυθόρμητα οταν απο τη μεση και κατω εβαλα το αλλο κανάλι με ελάχιστο drive/boost στο τελος δε αλλάζοντας θέση στους μαγνήτες για να δώ πως θα ακουστούν στην ηχογράφηση ξενέρωσα και περίμενα ποτε θα τελειώσει το playalong! Ανεβάζω τώρα το ίδιο κομμάτι,έχω χαμηλώσει λιγο την ένταση της κιθάρας που ήτην στα ορια του ενοχλητικού, παιγμένο με πιο σκάφάτη κιθάρα σε άλλο fenderοειδή λαμπάτο. Πιο καθαρό παίξιμο με λιγότερες εξάρσεις ή πως μια άλλη κιθάρα σου αλλάζει το ύφος. DR_Summertime_JP.mp3 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 ωραιος φιλε.Μπλουζιαρης πολυ.Ωραιο ηχο κ groove εχεις.Σημαντικα και τα δυο.Με πορωσες παω για την 1003στη φορα να το βαρεσω και γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Εξαιρετικός ο νιούμπης. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε nasokosm, άκουσα μόνο το πρώτο (μετά από 20 λεπτά θα κατέβει το δεύτερο) και η γνώμη μου είναι ότι το έχεις το ρημάδι το ιδιότυπο "σήκωμα" (bend up και bend down) του Sco!! Επίσης έχεις (κατά την διάρκεια του αυτοσχεδιασμού σου) σχεδόν πάντα (για το phrasing μιλάω) μια "ιδέα" που κινείσαι πάνω της και η οποία μεταβαίνει ομαλά στην επόμενη. Αυτό θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του phrasing, αλλιώς είναι σαν να μιλάς χωρίς ειρμό. Πολύ καλές δυναμικές και ήχος. Μπράβο και από μένα!! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω για τα καλα σας λογια,το ρημαδι το σηκωμα του Sco εχει στοιχειωσει τα ονειρα μου δεκαετιες πριν, δυστηχως μονο νιουμπης δεν ειμαι.. Για να ακουσουμε και τη δικη σου αποψη trriga.. Παντως ακουγοντας ψυχρα τις ηχογραφησεις βλεπω οτι εχω φτωχη φρασεολογια γιατι συχνα επαναλαμβανομαι...για αυτο οχι μονο παιξιμο χρειαζεται και μελετη. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 δυστηχως μονο νιουμπης δεν ειμαι.. Φιλτατε nasokosm αυτο κανει μπαμ απο χλμ.Κι ο Νεστορας εννοει νιουμπης στο νοιζ. Παντως ακουγοντας ψυχρα τις ηχογραφησεις βλεπω οτι εχω φτωχη φρασεολογια γιατι συχνα επαναλαμβανομαι...για αυτο οχι μονο παιξιμο χρειαζεται και μελετη. Σε παρακαλω μη λες τετοια πραγματα.Μας προκαλεις ψυχολογικα probs. Ολοι οι μουσικοι επαναλαμβανονται.Ο σκοπος ειναι να μην κουραζεις κι αυτο πιστεψε με δε γινεται. Το β take ειναι η αποδειξη οτι αλλος ηχος(hollow και αλλος ενισχυτης)σε παει σ αλλο παιξιμο. Απ τα πολυ δυνατα παιξιματα που εχω ακουσει στο νοιζ(κι εδω υπαρχουν μουσικαρες). Το επομενο συντομα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλτατε nasokosm αυτο κανει μπαμ απο χλμ.Κι ο Νεστορας εννοει νιουμπης στο νοιζ. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 το ρημαδι το σηκωμα του Sco εχει στοιχειωσει τα ονειρα μου δεκαετιες πριν Καλώς όρισες, θα κάνουμε καλή παρέα (είμαι κι εγώ παθών)!! :) :) :) Άκουσα και το δεύτερο. Πολύ καλό, άλλος ήχος εξίσου όμορφος. Φαίνεται ότι έχεις ασχοληθεί με το αντικείμενο. Συνέχισε την προσπάθεια!! ;) ;) ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση