Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 με την saffire 6 θα εχω προβλημα καθυστερησης λογω του οτι ειναι usb 1 Huh? (παιζω αρκετα γρηγορα και δεν θελω να με ενοχλει πια αυτο το γαμ**latency) Όχι δε θα έχεις latency. ποσο χρονων ειναι δλδ ο υπολογιστης σου και εχει usb 1 Εννοεί ότι η saffire είναι usb 1, όχι ο υπολογιστής. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εννοεί ότι η saffire είναι usb 1, όχι ο υπολογιστής. δεν ειναι usb 1 - ειναι απλα συμβατη με usb 1 θυρες.........μην τρελαθουμε κιολας ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
behindthemask Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ειναι usb 1 - ειναι απλα συμβατη με usb 1 θυρες.........μην τρελαθουμε κιολας ;) usb 1.1 ειναι δυστηχως // την ειχα κ επιπλεον εχει αρκετo latency Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 usb 1.1 ειναι δυστηχως // την ειχα κ επιπλεον εχει αρκετo latency http://www.focusrite.com/products/audio_interfaces/saffire_6_usb/specifications/ απο το site της saffire Other I/O • 1 x USB 1.1 compliant USB port compliant συμαινει συμβατη η καρτα μπορει να δουλεψει και σαν usb 1.1 αν την εχεις σε 1.1 θυρα για τους παλιους υπολογιστες ειμαι κατα 99% σιγουρος γιατι και εγω την ειχα και ουτε latency ειχα αλλα και σε usb 2 την ειχα συνδεδεμενη και ουτε προβλημα συμβατοτητας ειχα ουτε τιποτα λεω 99% και οχι 100% γιατι υπαρχει και 1 περιπτωση να εβγαιναν 2 καρτες κατι το οποιο δεν ξερω - εκει θα με συγχωρεσετε αν εχω κανει λαθος think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
niktkd93 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 συγνωμη αλλα εψαξα και σε ολο το noiz και στο internet γενικα και πουθενα δεν πηρα τις απαντησεις που ηθελα ! ο υπολογιστης μου ειναι dual core 2,2gh 3gb ram και λειτουργικο εχω τα windows 7 64bit sp1 η καρτα ειναι usb 1,1 ο υπολογιστης μου εχει usb 2...ειναι συμβατα...οκ το προβλημα μου ειναι θα εχω latency αφου παιζω solo μερη πολυ γρηγορα με vsti που και τα 10ms μαλλον θα με ενοχλουν αν εχει... αν εχω την m audio fast track pro (αυτη ειναι usb 2???) θα εχω μικροτερο προβλημα με το latency??? Αν και με τις δυο εχω προβλημα θα αξιζει τα παραπανω λεφτα για να χτυπισω την Saffire 8i6 ? Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Latency έχεις όταν ΔΕΝ έχεις εγκαταστήσει τους drivers της κάρτας ή δεν έχεις επιλέξει τους ASIO. Δεν έχει πρόβλημα το USB 1.1 για ταυτόχρονη stereo ηχογράφηση αλλά μόνο αν γράφεις περισσότερα όργανα ταυτόχρονα. Για home recording δηλαδή είναι μια χαρά. Υ.Γ. Αν είσαι πιό γρήγορος από 10 ms να υποβάλεις διαπιστευτήρια για το βιβλίο Guinness. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Υ.Γ. Αν είσαι πιό γρήγορος από 10 ms να υποβάλεις διαπιστευτήρια για το βιβλίο Guinness. χαχαχα μαλλον κατι αλλο θα ηθελε να πει επισης το εχουμε πει παρα πολλες φορες οτι με τους asio4all drivers κανεις θαυματα με το latency......just saying think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 το προβλημα μου ειναι θα εχω latency αφου παιζω solo μερη πολυ γρηγορα με vsti που και τα 10ms μαλλον θα με ενοχλουν αν εχει... Προσωπικά, στη δική μου saffire 6 USB, έχω input latency στα 7,3ms και output 10,3ms και σε βεβαιώνω ότι δεν υπάρχει καθυστέρηση. Για το μόνο που κρατώ μια μικρή επιφύλαξη είναι το κατά πόσο οι drivers της saffire λειτουργούν απροβλημάτιστα με 64μπιτο λειτουργικό. Καλό θα ήταν να τους στείλεις ένα email για να βεβαιωθείς. Όσον αφορά την M-AUDIO, απ' ό,τι βλέπω στο site τους, υπάρχουν drivers και για windows 7 64bit. Κατά πόσο λειτουργούν καλά, είναι ένα άλλο θέμα βέβαια. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 επισης το εχουμε πει παρα πολλες φορες οτι με τους asio4all drivers κανεις θαυματα με το latency......just saying ΛΑΘΟΣ! Οι asio4all είναι για όσες κάρτες ΔΕΝ έχουν ΔΙΚΟΥΣ τους ASIO drivers. Πάντα προτιμούμε τους ειδικούς drivers του κατασκευαστή. Τους asio4all συνήθως τους χρησιμοποιούμε στην onboard κάρτα της μητρικής του υπολογιστή μας ή σε πολύ παλιές κάρτες που δεν υποστηρίζονται πλέον από τον κατασκευαστή τους. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 ΛΑΘΟΣ! Οι asio4all είναι για όσες κάρτες ΔΕΝ έχουν ΔΙΚΟΥΣ τους ASIO drivers. Πάντα προτιμούμε τους ειδικούς drivers του κατασκευαστή. Τους asio4all συνήθως τους χρησιμοποιούμε στην onboard κάρτα της μητρικής του υπολογιστή μας ή σε πολύ παλιές κάρτες που δεν υποστηρίζονται πλέον από τον κατασκευαστή τους. το για πιο λογο τους χρησημοποιει ο καθενας ειναι δικια του δουλεια - ειτε σε Onboard ειτε σε παλιες - εχω ξαναναφερει οτι εχω δοκιμασει την lexicon alpha / saffire 6 / edirol ua 25 ex με asio4all και δουλευαν καλυτερα απο τους δικους τους drivers (ολες usb) φυσικα και δεν ειναι απολυτο αυτο που λεω αλλα ουτε και αυτο που λες εσυ !! (φιλικα ετσι) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση