kostaras75 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια καλημερα. Εχω την συγκεκριμενη ερωτηση απο ενα φιλαρακο ο οποιος δεν εχει λογαριασμο και ειπα να την βαλω εγω μιας και δεν ηξερα και να του απαντησω ;D ;D ;D. Εχει λοιπον το διλημμα ποιο απο τα δυο ''μαραφετια'' να παρει με την εννοια οτι το pod studio ux2 εχει 170€ καινουριο αλλα στα ιδια χρηματα περιπου παιρνει και το pod xt μεταχ/μενο. Η απορια του ειναι αν μεσω του pod farm η ποιοτητα του ηχου θα ειναι ιδια και στα δυο μηχανακια. Εχουν δηλαδη καποιο επεξαργαστη (δεν ξερω πως να το πω αλλιως) διαφορετικο το καθε ενα με αποτελεσμα διαφορες στην ποιοτητα η ο ηχος θα ειναι ιδιος και στα δυο? Εγω του ειπα γνωμη μονο για το αντιστοιχο toneport ux2 που ειχα αλλα δεν εχω ακουσει καν τα αλλα pod οποτε δεν τον βοηθησα. Το θελει μονο για να παιζει στο σπιτι και να γραφει και τιποτα με τον υπολογιστη. Αν εχετε κατι παραπανω βοηθηστε. Να'στε καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αν χρειάζεται μικρόφωνο τότε το Pod είναι λίγο άχρηστο. Από την άλλη, το pod studio δεν είναι αυτόνομο οπότε αν θέλει να παίζει χρειάζεται να είναι ανοικτός ο υπολογιστής. Το studio είναι πιο ευέλικτο από την άποψη οτι παίρνει και updates και επειδή είναι ουσιαστικά ένα audio interface, Μπορεί να το χρησιμοποιήσει και με διάφορα λογισμικά. Επίσης, δε χρειάζεται να πάρει υποχρεωτικά το UX2. Υπάρχει και το UX1 που είναι ακόμα πιο φτηνό και σαν απόδοση δεν έχει διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2011 Παντως αν ο ηχος ειναι ιδιος μεσω του ux2 και του pod xt,και στην ηχογραφηση εχει τα ιδια αποτελεσματα τοτε πιστευω οτι το pod xt ειναι καλυτερη λυση με την εννοια οτι δεν τον δεσμευει να παιζει μονο με υπολογιστη.θα μπορει να το παρει και παραπερα που λεει ο λογος. Ετσι κι αλλιως μονο για να γραφει κιθαρες το θελει απ' οτι ξερω. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση