freerock1974 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Και μια υπέροχη τραγουδίστρια-frontwoman χωρίς κινησιολογικές και ενδυματολογικές υπερβολές που με όπλο αυτή την χροιά, απλότητα, ευαισθησία και εφραστικότητά της, κατορθώνει να κάνει τα ηφαίστεια να φαίνονται κρύα (μπροστά στην θερμότητα που βγάζει) και το βελούδο να μοιάζει τραχύ!! Κυριε Ποιητα,αφιερωμενο,γιατι εισαι και αισθηματιας παιδι... :P GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Και μια υπέροχη τραγουδίστρια-frontwoman χωρίς κινησιολογικές και ενδυματολογικές υπερβολές που με όπλο αυτή την χροιά, απλότητα, ευαισθησία και εφραστικότητά της, κατορθώνει να κάνει τα ηφαίστεια να φαίνονται κρύα (μπροστά στην θερμότητα που βγάζει) και το βελούδο να μοιάζει τραχύ!! Τι εγραψε ο αθρωπας ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια θα συμφωνησω με ολους σας.. Η Sade ειναι για μενα μια εξαιρετικη και πολυ ιδιαιτερη καλλιτεχνης που επιλεγει πολυ προσεκτικα τους συνεργατες αλλα και τα τραγουδια της Απο τον κρουστο μεχρι τον φωτιστη και τον τυπο που χειριζετε τα Projection, αυτο που παρατηρω ειναι οτι κανει πολυ σοβαρες και Art παραγωγες. Σαν μουσικο και ντραμμερ με διδαξε επισης παρα πολλα . Ακομα θυμαμαι σαν νεος που προσπαθουσα να "κλειδωσω " πανω σε αυτες τις υπεροχες μπασογραμμες του Kiss of Life,Is it a crime , Νο οrdinary love κλπ...αλλα και να πιασω ολα αυτα τα Hits που επαιζαν τα πνευστα της. Υπεροχες μουσικες. Νομιζω οτι μυηθηκα στις μουσικες που ασχολουμε τωρα{Big Band], απο την Sade και την απλοτητα των κομματιων της. Μερικα κομματια της που λατρευω. Kαι αυτο για τον εξαιρετικο κιθαριστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Προτεινω να ανακηρυξουμε το Βαγγελη ''ΠΡΟΕΔΡΟ '' γιατι οτι ποστ βαζει γινεται αποδεκτο με 99% θετικα σχολια και μεγαλη συμμετοχη .Τωρα ο fussiongtr με αυτο που εγραψε μπορει να χαρακτηρισθει ''θεος'' η να ειναι ερωτευμενος ...μεγαλε θα μπορουσες να εισαι και ραδιοφωνικος παραγωγος ''τις μετα μεσονυκτιον ωρες '' ...εγραψες κυριολεκτικα ...και δεν κανω πλακα . Οταν ειπα οτι εχουμε ενα SADE TRIBUTE ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ παιδες (και καλα καναμε ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Προτεινω να ανακηρυξουμε το Βαγγελη ''ΠΡΟΕΔΡΟ '' γιατι οτι ποστ βαζει γινεται αποδεκτο με 99% θετικα σχολια και μεγαλη συμμετοχη .Τωρα ο fussiongtr με αυτο που εγραψε μπορει να χαρακτηρισθει ''θεος'' η να ειναι ερωτευμενος ...μεγαλε θα μπορουσες να εισαι και ραδιοφωνικος παραγωγος ''τις μετα μεσονυκτιον ωρες '' ...εγραψες κυριολεκτικα ...και δεν κανω πλακα . Οταν ειπα οτι εχουμε ενα SADE TRIBUTE ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ παιδες (και καλα καναμε ) To 0,01 ποιος να ειναι αραγε? ;D ;D Σε ευχαριστω Περικλη μου αλλα δεν τα παω καλα με τα προεδριλικα.. Συναδερφοι ειμαστε ολοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Tο ξερω Βαγγελη μου αλλα να το ειπα γιατι μ'αρεσει να λεω τους φιλους η αυτους που θελω να ''πειραξω '' ΠΡΟΕΔΡΕ . ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τωρα ο fussiongtr με αυτο που εγραψε μπορει να χαρακτηρισθει ''θεος'' η να ειναι ερωτευμενος ...μεγαλε θα μπορουσες να εισαι και ραδιοφωνικος παραγωγος ''τις μετα μεσονυκτιον ωρες '' ...εγραψες κυριολεκτικα ...και δεν κανω πλακα. Σ' ευχαριστώ πολύ Περικλή αλλά έγραψα ότι αισθάνομαι όπως ακριβώς μου 'ρθε, δεν σκέφτηκα καθόλου. Αν ο έρωτας (σύμφωνα με κάποιες θεωρίες της ψυχανάλυσης) δεν είναι παρά μια εσωτερική συναισθηματική "διεργασία" που στοχεύει στην δημιουργία, ναι είμαι ερωτευμένος (όχι με την Sade σαν γυναίκα). ;) ;) ;) Κυριε Ποιητα,αφιερωμενο,γιατι εισαι και αισθηματιας παιδι... :P Ευτυχώς φίλε που δεν πρόλαβα να το ακούσω (έφυγα καπάκι για δουλειά), αλλιώς όντως θα ξεκινούσα να πίνω μπύρες από το πρωί!! :) :) Φχαριστώ για την αφιέρωσις! :-* Τι εγραψε ο αθρωπας ρε. Είχα έμπνευση Πρόεδρας :-* Αλλά βρε παιδιά πώς να το κάνουμε. Η κοπέλα είναι αλλού!! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Αν ο έρωτας (σύμφωνα με κάποιες θεωρίες της ψυχανάλυσης) δεν είναι παρά μια εσωτερική συναισθηματική "διεργασία" που στοχεύει στην δημιουργία, Πολυ με αρεσε αυτουνο. Μαζι με τη δημιουργια παντως,σε ξεμωραινει κιολας και μετα τα σκεφτεσαι και λες.. Για δε ρε τι εκανα ο ανθρωπας.. ;D Καπου ειχα διαβασει πριν αρκετα χρονια,οτι η SADE στο ξεκινημα καποιας συναυλιας της,στο πρωτο κομματι,ξεσπασε γονατιστη σε κλαματα γιατι ειχε προσφατα χωρισει με τον αγαπημενο της.. Ειδες ο ερως? 8) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Πολυ με αρεσε αυτουνο. Μαζι με τη δημιουργια παντως,σε ξεμωραινει κιολας Γίνεται κι αλλιώς?? Βρε Πέτρο (Ελευθερίου) όταν δημιουργείς δεν ξε-ξανα-μωραίνεσαι?? Υπάρχει μεγαλύτερος δημιουργός-εξερευνητής εμπειριών από τα βρέφη (you know better)?? Καπου ειχα διαβασει πριν αρκετα χρονια,οτι η SADE στο ξεκινημα καποιας συναυλιας της,στο πρωτο κομματι,ξεσπασε γονατιστη σε κλαματα γιατι ειχε προσφατα χωρισει με τον αγαπημενο της.. Δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό (έχω διαβάσει κι εγώ κάτι ανάλογο) αλλά και μόνο το γεγονός ότι η προσωπική της ζωή είναι πράγματι προσωπική (με ένα μεγάλο καλλιτεχνικό break από 1992 μέχρι νομίζω πέρυσι-και εκεί παίζει φημολογία για ερωτικό breakdown) εμένα μου φτάνει!! ;) ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2011 Οι φημες ελεγαν οτι ο ''μαγκας'' ητο Ελλην και μαλιστα μουσικος .Αλλη ''βρωμα '' που βγηκε μετα ελεγε οτι ηταν drummer o....ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ...Αθανατη Ελληνικη ''βρωμα''..και να φανταστειτε οτι δεν υπηρχαν τοτε τα σημερινα δηθεν κουτσομπολιστικα περιοδικα .Οι βρωμες βγαινανε απο Ρ/κους παραγωγους & τις δισκογραφικες εταιρειες για ευνοητους λογους. Καλα αυτο δεν ειναι TRIBUTE πλεον ...βιογραφικο της φτιαξαμε της κοπελας ρεεεεεε!!!!!!!!!!! Νομιζω οτι η μεγαλυτερη ενημερωμενη ''κουτσομπολα '' (απεχω παρασαγγας ) ειναι αυτος ο ΣΤΑΥΡΟΣ O Καβαλιωτης δεν παιζεται με τιποτα ...αρχηγε μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μιλαει και λιγο η μπυρα αποψε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση