neokosmi Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω παντος τα ιχνη του συγκεκριμενου κιθαριστα τα ανακαλυψα οταν εμαθα οτι ο sambora μπηκε για αποτοξινωση και θα αντικατασταθει σε ενα κομματι της περιοδιας των Bon Jovi (τελικα προλαβε την Ελλαδα). Μαντεψτε ποιος τον αντικατεστησε οταν ελειπε. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2011 εχει και ενα βινταο που τραγουδαει το purple rain του πρινσ δεν μπορω να το βρω..αν το βρει καποιος ανεβαστε το Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2011 Παρα πολυ ευχαριστος τυπος...γουσταρω πολυ ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2011 Απο χθες που ανέβηκε εδώ το θέμα, έχω ψιλο κολλήσει, πραγματικά COOL τυπάς. Ωραιος και απο οτι ειδα ειναι και ελληνικης καταγωγης. ;) Όντως! ...Philip Xenidis, better known as Phil X (Born 10 March 1966) is a Greek-born guitarist απο την wiki. Ένα βίντεο που μου άρεσε επίσης (όχι από μουσικής πλευράς, αλλά σαν μια ακόμα πλευρά του τύπου) είναι αυτό Cheers! www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση