marooned Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν εμένα μου άρεσε πολύ και το κομμάτι , αλλά πιο πολύ (μου έρεσε) το foot “high heels” fetish σου! Ειδικά δε μετά την φωτογραφία "jimmy choo" μου δείχνεις ότι είσαι άντρας που ξέρει ακριβώς τι θέλει , και αυτό το εκτιμώ περισσότερο από τη συνθετική ή την παικτική δεινότητα ;D. Αν δε σάπμλαρες εσύ και τα τακούνια…..respect. :D Ευχαριστω για τα καλα σου λογια, οπως και για την συμπαρασταση στα περιπατητικα μου φετιχ. Τα τακουνια δυστηχως δεν τα σαμπλαρα εγω γιατι δεν ειχαν το νουμερο μου. Lakis speaking!!! ;D ;D ;D ;D Εγώ μόνο την ξαδέρφη σου θέλω!!! H εξαδέλφη πάει πακέτο με τα «τακούνια». Love it or leave it! ;D ;D ;D Νομιζω οτι ο Λακης εχει ενα μικρο δικαιο ;D ;D Τι θα της πεις οταν σε ρωτησει πως σου φανηκαν τα "μουσικα" της ποδια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Νομιζω οτι ο Λακης εχει ενα μικρο δικαιο ;D ;D Τι θα της πεις οταν σε ρωτησει πως σου φανηκαν τα "μουσικα" της ποδια ; Εγώ είπα 2:23. Μέσα ήταν τα πόδια της!!! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marooned Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ είπα 2:23. Μέσα ήταν τα πόδια της!!! Ε αν ειναι ετσι παω πω τα χαρμοσυνα στον θειο και να παρω αλευρι για τα ξεροτηγανα ....... ξαδερφε ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση