solega Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δε ξερω καν αν γνωριζει ο Ηλιας την υπαρξη αυτου του video! Εξαιρετικο! ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Νομιζω απο το ιδιο στιγμιοτυπο ειναι και το εξης βιντεο το οποιο θεωρω μια απο τις ωραιοτερες εκτελεσεις του εν λογω κομματιου. Απο κατι τετοια βιντεο τα οποια δεν υπαρχε περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να δεις ποτε, ευχαριστεις που υφισταται το youtube. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Φοβερό βίντεο. Έχω πετύχει αποσπάσματα αλλά ποτέ ολόκληρο. 1992 ε; Η χρονιά που αγόρασα την πρώτη μου κιθάρα :) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Πολυ ωραια πραγματα :P Εξαιρετικο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Το βρήκα ξημερώματα προτού κοιμηθώ... 8) Ξύπνησε πολλά μέσα μου είναι η αλήθεια...χάρηκα πολύ που το είδα. Βουδαπέστη 1992...εκείνο που θυμάμαι είναι πως το μαγαζί ήταν -απ'ότι μας πληροφόρησαν- στον δρόμο που μαζευόσαντε τα "καλά κορίτσια" της πόλης... ;D Καλή εκλογή λοιπόν να παίξουμε μπλουζ εκεί... ;) ΥΓ. Τα χρόνια εκείνα ήμουν στα πολύ αδύνατα μου και νομίζω διεκδικώ περίοπτη θέση σε διαγωνισμούς γκριμάτσας/μορφασμών επί πάλκου...σκέτο alien... :-\ The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΓ. Τα χρόνια εκείνα ήμουν στα πολύ αδύνατα μου και νομίζω διεκδικώ περίοπτη θέση σε διαγωνισμούς γκριμάτσας/μορφασμών επί πάλκου...σκέτο alien... :-\ Το εχουμε πει και παλαιοτερα...αν η γκριματσα βγαινει αυθορμητα και δεν ειναι fake ειναι αλλο πραγμα.Εγω γουσταρω γκριματσα (φανατικος του Gary Moore). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 25.13 και μετα. ;D Λατρευω φατσα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Καταπληκτικό είναι. Μπράβο solega. Τι μπαντάρα είν' αυτή... Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Να σαι καλα solega.Μας εφτιαξες.Θυμαμαι Wire εκεινα τα χρονια στον Κουτσουμπα να κατεβαινουν τριημερα και να ναι πιτα το μαγαζι και τις τρεις.Ωραια πραγματα. Τι ωραια εκτελεση στο Lawdy my baby και τι ωραια σλαιντ ο Ντουνουσης. Νομιζω οτι πολλοι μαθαμε απ τους Wire ολα αυτα τα χρονια. Hats off στον ΕΖ και τη μπαντα βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2011 Κάποιες παρατηρήσεις : 1. Και εγώ αποσπάσματα έχω δει, ποτέ ολόκληρο. 2. Ο Λεβέντης στο 0:55 με τί πάθος «τραβάει» την τσιγάρα! (ούτε ο Bruce Willis στο The Last Boy Scout δεν έκανε έτσι!) ;D ;D. 3. 1992 Ε;! Από τότε έχω να δώ τον Mr. Ζάικο με strat :D 4. Και «μαμώ» τα πουκάμισα! :D 5. Βουδαπέστη 1992...εκείνο που θυμάμαι είναι πως το μαγαζί ήταν -απ'ότι μας πληροφόρησαν- στον δρόμο που μαζευόσαντε τα "καλά κορίτσια" της πόλης... ;D Αχά! (στα "καλά κορίτσια" πάει αυτό). Άσχετο το μαγαζί ήταν πρώην Στρατιωτικά Toll από την επανάσταση του '56 και το ανακαίνισαν; ;D ;D ;D Nice video!!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση