Kokakias Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα.Μολις χτες παρελαβα κατι πραγματα απο το Thomann,αναμεσα τους και η εν λογω πεταλιερα.Μετα απο λιγες ωρες πεξιματος,το πεταλακι Expression,αρχισε κα τριζει στους μεντεσεδες!!! >:( :( (που ειναι πλαστικοι. Εβαλα λιγο αντισκοριακο κατι σαν λαδι δλδ που λεει οτι μειωνει τις τριβες και ειναι με μικρο καλαμακι που προσαρμοζεται στο στομιο.εβαλα απο δαυτο αλλα δουλεια δεν εγινε!!! το αντισκοριακο δεν μπαινει μεσα στις βολτες και στους πλαστικους μεντεσεδες!!! Μπορειται να μου προτεινετε τι μπορω κα κανω? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 το αντισκοριακο δεν μπαινει μεσα στις βολτες και στους πλαστικους μεντεσεδες!!! πολύ περίεργο, πρόκειται για το γνωστό WD40? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kokakias Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 πολύ περίεργο, πρόκειται για το γνωστό WD40? ΟΧΙ δεν εινια αυτο το μπλε κανιστρακι που κανουν ολοι βλακειες με αναπτηρες.ενα αλλο ειναι που ειναι απο το lidl.κανει τρομερη δουλεια σε οπου αλλου το εχω βαλει (πορτες,μεντεσεδες,αλυσιδες ποδηλατου κλπ ! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 παντως το WD40 δεν το έχω δει ποτέ να δυσκολεύεται να μπει σε λεπτούς μηχανισμούς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kokakias Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ενταξει λυθηκε το θεμα.απλα χαλαρωσα λιγο το πεταλι με ενα ειδικο κλειδι .το ειχαν παρασφηξει στο εργοστασιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση