odis13 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Scott Henderson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 επειδή έχετε αρχίσει και ποστάρετε βλακείες :P...σας επαναφέρω στην τάξη...με βαρύ χαρτί!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα πατερα. Δες και αυτον.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ DVD!!!! Steve Lukather & Los Lobotomys - Never Walk Alone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ουτε λογος φανταζομαι για αυτον ε? Allan holdsworth - Inner urge (1996) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Allan holdsworth Αυτόν πάλι...ποτέ δεν τον κατάλαβα και δεν τον έβαλα στη λίστα μου Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δυσκολος {στο αυτι} κιθαριστας ο Holdsworth... Οπως και αυτος.. Steve Khan - Inner Urge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δυσκολος {στο αυτι} κιθαριστας ο Holdsworth... στο μυαλό (μου) είναι δύσκολος. Εγώ τουλάχιστον, δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πεί... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτόν πάλι...ποτέ δεν τον κατάλαβα και δεν τον έβαλα στη λίστα μου Ακριβως το ιδιο και για μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν προσπαθει να πει τιποτα νομιζω...Απλα ειναι σε αλλο μηκος κυματος... Πολυ προσωπικος κιθαριστας και αυτος και ο ΚΗΑΝ Αν ακουσεις τον Henderson με τους Tribal Tech..θα δεις οτι επισης δεν εχει καμια σχεση με τα βιντεακια που σου ανεβασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν προσπαθει να πει τιποτα νομιζω... Όλοι οι μουσικοί νομίζω, κάτι θέλουν να πούν. Από τον πιό αυτοδίδακτο μέχρι τον βαρειά "μορφωμένο" (sic). Πρώτα από όλα στον εαυτό τους... Και κάποιοι από εμάς, βρίσκουμε κοινά σημεία. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση