vagelism Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Lisa Fischer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Αλήθεια, ποιά τραγουδάει εδώ? Βαριέσαι να ψάξεις ε; http://en.wikipedia.org/wiki/Lisa_Fischer edit:με πρόλαβε ο από πάνω..... αλλά πρόλαβα τον από κάτω ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Αλήθεια, ποιά τραγουδάει εδώ? Lisa Fisher λεγεται: Lisa Fischer - How Can I Ease The Pain - Live Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Γουσταρα τρελα αυτο... {και ενα αλλο ...αλλα δεν το βαζω γιατι τα παιρνει ο μαραθωνας...68 λεγετε..} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Βαριέσαι να ψάξεις ε; Ανόητε...καμμιά φορά, κολλάει το μυαλό μου.... :-[ Thanks guys Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Με προλαβαν οι απο πανω ;D ;D απλα κερδιζω λογω βιντεου με Ritenour. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 {και ενα αλλο ...αλλα δεν το βαζω γιατι τα παιρνει ο μαραθωνας...68 λεγετε..} Αμα δει τον Luke θα παρει αναποδες. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Θα μου επιτρεψεις...να ξεφυγω λιγο παλι...γιατι θυμηθηκα ενα σουπερ μπλουζ δισκο.. αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Lisa Fisher λεγεται: Oh my God...τώρα είδα το video. Εάν μου βρείτε μία τέτοια τραγουδιάρα, σας ορκίζομαι ότι μπορώ να μάθω να παίζω καλύτερα από τον Ritenour!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Oh my God...τώρα είδα το video. Εάν μου βρείτε μία τέτοια τραγουδιάρα, σας ορκίζομαι ότι μπορώ να μάθω να παίζω καλύτερα από τον Ritenour!!! αφιερωμενο εξαιρετικα στο φιλο Μαραθωνα...{Ακου τους στιχους..} Scott Henderson - Too Many Gittars Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση