Deadmeat Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 1. (neck)...wow man, I am in to it!!!Ι'm feeling it!!! 2. (n+m)...100% pure chocolate maaaan!!! 3. (middle)...μιά μπύρα για slide παρακαλώ!!! 4. (m+b)...τα δόντια μου πάνε να σπάσουνε απο την ευτυχία!!! 5. (bridge)...πάει μέχρι το 11 ο ενισχυτής ρέ;;;!!! Και τώρα ότι νά'ναι καλλιτέχνες που μου έρχονται στο μυαλό: 1.Jimi 2.SRV 3.Galagher 4.Albert Lee 5.Angus Young για την τρέλα (ok τριθέσιος ειναι αυτός) και Andy Timmons για την ηχάρα! The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dnightshade Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ξεχάσατε τις "ενδιαμεσες των ενδιαμέσων θέσεις" ;D (εκεί που ο διακόπτης είναι ασταθης πριν κλειδώσει στην επόμενη θέση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 5.Angus Young για την τρέλα (ok τριθέσιος ειναι αυτός) και Andy Timmons για την ηχάρα! ηχάρα ο Timmons αλλά όχι με μονοπήνιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 ηχάρα ο Timmons αλλά όχι με μονοπήνιο. Σωστόστ!!!Το ξέχασα ότι έχει τον ΑΤ-1 ο Andy. Οπότε σε αυτήν την θέση θα βάλω τον Μark Knopfler και τον Jimi ξανά!!! The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Οπότε σε αυτήν την θέση θα βάλω τον Μark Knopfler και τον Jimi ξανά!!! Και τον Jeff Beck, που παίζει ως επί τον πλείστον bridge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
comealot Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 1. Δεν-έχει-σημασία-αν-δεν-έχεις-ενισχυτή-θέση 2. Δεν-έχει-σημασία-αν-δεν-έχεις-ενισχυτή-θέση 3. Δεν-έχει-σημασία-αν-δεν-έχεις-ενισχυτή-θέση 4. Δεν-έχει-σημασία-αν-δεν-έχεις-ενισχυτή-θέση 5. Δεν-έχει-σημασία-αν-δεν-έχεις-ενισχυτή-θέση :'( Τον πήρε η αδερφή μου επειδή την ξύπνησα 1μιση το μεσημέρι (παντόφλα alert)... Καλά,κι εσύ μωρή τι μου γυρνάς 4 τα χαράματα?Κι εμείς ξενυχτάμε αλλά μέχρι τις 12 έχει γίνει γαρίδα το μάτι! Τέεεεσπα..συνεχίστε εσείς :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Freebee Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 1. Neck: Πολλές μεσαίες, άμα ήθελα τόσες θά'παιρνα καμιά... Les Paul 2. Ν+Μ: Blues για ακαδημαϊκούς 3. Middle: Μια χαρά για όλα - η χρυσή τομή 4. M+B: Μα... η καρεκλάδικη βέβαια 5. Bridge: Punk (με πολλά γκάζια) If it's worth doing, it's worth overdoing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Reborn Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Βάση της δικής μου Strat: 1)Ότι πιο όμορφη και χαρακτηριστική strato-θέση 2)Δεν έχω την παραμικρή ιδέα-θέση 3)Γύρος απ'όλα-θέση 4)Τώρα συνειδητοποίησα πως υπάρχει-θέση 5)Fender Bridge - ΘΕΣΗ(Αυτό τα λέει όλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yngwie_m Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 1: Καλός για καθαρά. 2: Σ' αυτόν καταλήγω τελικά όταν παίζω καθαρά!!!! 3: Play that funky music, white boy!!! 4: Εεεε.... δε μου 'ρχεται!!! 5: Έχω βάλει τον FRED οπότε stay true, stay heavy ::) I'm a bomb technician.If you see me run try to keep up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 1. Neck - τονική Νιρβάνα SRV meets Jimi Roll off the tone και είσαι ο Σαντάνας 2.Ν+Μ - ξεχασμένες καθαρές βόλτες με sparkle και σκάσιμο 3.Μ Εδώ είμαστε (κάποτε είχα μια στρατ μόνο με middle και δεν της έλλειπε τίποτιζ) blues! 4.Μ+Β Mark knopfler baby + country time 5.Lindy Fralin με bridge plate ... στα μούτρα σας κύριε (που λεγε παλια ο Αλ.Μπουνιάς) (6) Blend pot στην 5 και 1 έχεις neck+ bridge παράλληλα και στην 3 όλους μαζί παράλληλα το 5 είναι κοντά στον αγαπημένο ΣΦ τέλε ήχο μην ξεχνάμε callaham tremolo και rosewood neck ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση