Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 1η μονο μπλουζ ρε 2η μπαλαντοτραγουδα με maj7 chords 3η μαμωτο μαγκωνει το δαχτυλο μου 4η σουιτ χομ καλαμπακα! 1η διωχνω τις γατες και σπαω τα νευρα του γειτωνα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 - ''αντρική'' θέση (neck) 2 - καλή είσαι και εσύ, αλλά τί να σε κάνω που υπάρχει η 4? 3 - μόνο για καλλοπιστικούς λόγους παραπάνει πάνω στην κιθάρα - άντε για κάνα ''ουδέτερο'' ρυθμικό (middle) 4 - without looooove, where would you be nowwww 5 - ''αντρική θέση'' reprise (bridge) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 1. που ειναι η ξυριστικη μου (στα καθαρα)? Το ξυραφακι μου (στα βρωμικα) Ρε παιδιά συγνώμη για το off topic αλλά στην δικιά μου ο bridge όχι απλά δεν ξυρίζει στα πρίμα αλλά αν παίξω και με το tone (στην συνδεσμολογία μου ο bridge έχει tone) ο ήχος είναι πολύ καλός και μου φαίνεται και αρκετά γεμάτος. Βέβαια μπορεί το base plate στον bridge (οι μαγνήτες είναι lindy fralin vintage hot) να κάνει την διαφορά ή μπορεί να είναι και αυθυποβολή (ότι και καλά φοράω υπέροχους μαγνήτες, σε όλες τις θέσεις ακούγομαι γ@μιστερ@ :P)... Who knows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 RayDTutto, εσύ ξέρεις. Οι λοιποί... :D Α! και ο ekim. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Βέβαια μπορεί το base plate στον bridge (οι μαγνήτες είναι lindy fralin vintage hot) να κάνει την διαφορά ή μπορεί να είναι και αυθυποβολή (ότι και καλά φοράω υπέροχους μαγνήτες, σε όλες τις θέσεις ακούγομαι γ@μιστερ@ )... Φυσικα και κανει διαφορα μια και κανει τον bridge μαγνητη ..σχεδον σαν τον καλυτερο bridge μαγνητη ολων των εποχων (δηλ.αυτον της tele... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 RayDTutto, εσύ ξέρεις. Οι λοιποί... :D Σοβαρά όμως. Έτσι κάνω. Αλλάζω θέση - σε όποια θέση και να πάω - και λέω "πωπω τι ηχάρα"... Και η πλάκα είναι ότι όταν την έχω αφήσει καιρό, κάθε φορά ξαφνιάζομαι ευχάριστα από αυτή τη Strat όταν γυρνάω σε αυτήν... (είναι και κάποιας ηλικίας και ξεχνάω...) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά συγνώμη για το off topic αλλά στην δικιά μου ο bridge όχι απλά δεν ξυρίζει στα πρίμα αλλά αν παίξω και με το tone (στην συνδεσμολογία μου ο bridge έχει tone) ο ήχος είναι πολύ καλός και μου φαίνεται και αρκετά γεμάτος. Βέβαια μπορεί το base plate στον bridge (οι μαγνήτες είναι lindy fralin vintage hot) να κάνει την διαφορά ή μπορεί να είναι και αυθυποβολή (ότι και καλά φοράω υπέροχους μαγνήτες, σε όλες τις θέσεις ακούγομαι γ@μιστερ@ :P)... Who knows Aϊ αμ γουιθ γιου Προσωπικα λατρεψα τις στρατ λογω νεκ μαγνητη, αλλα τωρα με τους FL μαγνητες ο διακοπτης ειναι σχεδον μονιμα σε bridge θεση. Eπισης εχω αρχισει και παιζω και στη 2η θεση τελευταια (n-m). Mεσαιος ποτε, αλλα ποτε δεν ξερεις :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 1-Check. :) (αφού βέβαια βρούμε το "sweet spot" του καταραμένου του "bridge" single coil... ::)) 2-Amber Alert!,ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ! 3- -//- -//- 4- -//- -//- 5-Check. :) (Αλλά κάτι λείπει ρε γαμώτο...) (6).H Strat στο stand και η Leslie sto "RHYTHM"... :D (VOL:7-7.5,TONE:7.5-9) 8) "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Οι μόνες θέσεις που παίζω σπάνια είναι η 2(δεν...) και η 4(ο bridge είναι hum σε μέγεθος μονού). Το ερώτημα είναι ότι ενώ μ'αρέσει ο bridge (lil' screamin demon) αναρωτιέμαι αν θα προτιμούσα πχ. εναν texas special (όπως έχω για middle που λατρεύω). Αλλά βλέπω από πολλούς μια αποστροφή για αυτή τη θέση με single coil (σε αυτο το thread), οπότε να μείνω εκεί που είμαι; (btw δεν παίζω metal) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Για να σοβαρευτουμε κι ολας... Ο bridge μαγνητης των VINTAGE strat ακουγεται πολυ πριμος μια και λογω της θεσης και της κλισης του καθως και του γεγονοτος οτι ουσιαστικα ειναι ο...ιδιος μαγνητης με αυτους στις υπολοιπες θεσεις... ;D & φυσικα λογω του οτι δεν εχει tone control. Ενα base plate του δινει σιγουρα περισσοτερα μεσαια & punch (τον κανει να ακουγεται σχεδον σαν μαγνητης τελε,φυσικα ακριβως δεν μπορει να ακουστει εκτος κι αν εχει και καμμια "τυλιξια"...παραπανω. Για αυτο το λογο στις περισσοτερες καινουργιες strat ο κατω μαγνητης ειναι πλεον αρκετα πιο hot απο τους υπολοιπους & εχει και tone control. Φυσικα αν καποιος θελει να παιζει spagetti western με τον κατω μαγνητη (σε στυλ Shadows) ειναι μια χαρα και οπως ειναι... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση