Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες! Εγώ ακούω με τα PMC LB-1. που τα οδηγούν δύο τελικοί Sugden τάξη Α, και με τα Genelec 1030A. Οι παλιές αγάπες δύσκολα ξεχνιούνται! Εξ άλλου, αφού είναι σωστά... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aiolos Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Spendor sp 100 Αυτα ηταν μεσα στις υποψηφιες αγορές μου πριν πολλα χρονια. Τελικα κατεληξα στα IMF super compact' date=' http://imf-electronics.com/SuperCompact/index.html τα οποια έχω ακομα....και δεν το μετανοιωσα:D :P Ωραία η ...νέα eye (καλές ακροάσεις) και η ...πλoύσια aiole (σου εύχομαι να την αποκτήσεις σύντομα... αν και είναι λίγο "ψυχρή" για τα γούστα μου οι "ψηλές" της είναι "υπέροχες"...φαντάζομαι ότι μιλάς για τα active...). Μ αρέσουν οι ψυχρές γιατι ειναι εκρηκτικές :D Δεν ξερω ακομα αν θα ειναι τα active, γιατι έχω ενα QUAD 405 προ και τελικό και ισως τα αξιοποιησω. @Yameth σε βρισκω σωστο... εχουμε τα ίδια ηχεια... Genelec :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soundstorm Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Οσον αφορα τα μονιτορ εχει απολυτο δικιο ο eye.Μαζεψε ακομα λιγα λεφτα για να χαρεις αργοτερα και τα ηχεια που θα παρεις.Τωρα οσον αφορα μονιτορ και hi fi λογικο ειναι να υπαρχει ο διαχορισμος ρε παιδια.Ο καθενας θελει ενα ηχειο στο σαλονι του να ακουει τη μουσικη του,οχι να κανει κριτικη.Ουτε προκυτε να ηχογραφησει κατι για να τα χρειαστει.Εκτος αυτου ως επι το πλειστον αν ακουσεις σε μονιτορ απο χιπ χοπ και νεοτερα ειδη,ακους μια αθλιοτητα.Εγω τουλαχιστον πιστευω οτι τα ισια ηχεια δεν κανουν για να τα παρει ο καθενας με σκοπο να ακουει μουσικη.Ασε που δεν συμφερει κιολας. P>there is new sound in town..... sound master Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
varavas Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Για τα EVENT TR-6 και EVENT PSP-6 τι γνώμη εχετε? Kαθως και για τα GENELEC 8030A,αλλα και συγκριτικά. Επίσης καποιο αλλο ηχειο σε οσο το δυνατον καλήτερο frequency response γινετε και λιγοτερα λεφτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση