audiokostas Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Για πείτε, αξίζει να ξανά ασχοληθώ μαζί του; Funk yeah ! Το χεις Χαρούλη. Εύγε ! Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ειδικά στο B, παραφιουζιονίζει. Εδώ μου τα χαλάς!! ;D ;D ;D ;D Άψογο το Β λέμε!! ;) ;) ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Κώστα, ευχαριστώ! fusiongtr, ε βέβαια, με τέτοιο nick τι θα 'λεγες! ;D Μην ανησυχείς, δεν θα το ...αποφιουζιονίσω εντελώς! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Το μέρος μεταξύ 2:18 και 3:10 είναι αφημένο για σόλο, που ποτέ δεν γράφτηκε. Για πείτε, αξίζει να ξανά ασχοληθώ μαζί του ή να αφήσω να το φάει η λήθη; Αφού δεν ασχολήθηκες εσύ ασχολήθηκα εγώ (ελπίζω να μην σε πειράζει)! ;D ;D Έχω πολύ καιρό να παίξω (πάρα πολύ) οπότε το ξέρω ότι δεν "πατάω" καλά! :) Χώστε (ειδικά εσύ Χάρη) ελεύθερα! ;D ;D HARIS.mp3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω πολύ καιρό να παίξω (πάρα πολύ) οπότε το ξέρω ότι δεν "πατάω" καλά! :) Αυτα ειναι δικαιολογιες φιλε μου που δε μας ενδιαφερουν. ;D ;D ;D Το παιξιμο ειναι δυνατο(αν και φιουζιον)! Μπραβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2011 Αφού δεν ασχολήθηκες εσύ ασχολήθηκα εγώ (ελπίζω να μην σε πειράζει)! ;D ;D Σιγά μη με πειράζει! Πολύ καλά έκανες γιατί εμένα με βλέπω να αργώ λίγο να ασχολούμαι (ψάχνω να βρω brass section, και σιγά μη βρω... ;D), και μια χαρά είναι το σόλο. Γιατί όμως βρε παιδί μου το πάναρες τέρμα δεξιά; Σόλο είναι. Βάλτο στο κέντρο με τσαμπουκά, να γεμίσει το χώρο! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2011 Το παιξιμο ειναι δυνατο(αν και φιουζιον)! Μπραβο! Φχαριστώ φίλος! ;) Fusion, τι εννοείς? Ότι χρησιμοποιώ το τονικό κέντρο μόνο για να το αποφεύγω? ;D ;D μια χαρά είναι το σόλο. Γιατί όμως βρε παιδί μου το πάναρες τέρμα δεξιά; Σόλο είναι. Βάλτο στο κέντρο με τσαμπουκά, να γεμίσει το χώρο! Να 'σαι καλά Χάρη. Είμανε ντροπαλός και πήρα την κιθάρα μου σε μια γωνίτσα δεξιά να μην φαίνομαι. Έχεις δίκιο. Το ξανανεβάζω αυτή την φορά στο κέντρο με τσαμπουκά! ;) Αυτό το κομμάτι μην το αφήσεις (τι βράσε σέξιον ;D και μπούρδες) είναι καταπληκτικό. Εδώ με έκανε να παίξω μετά της Παναγίας (της Γκιμπσονιώτισσας βοήθειά μας) που είχα παίξει μισή ώρα, και μέσα Ιουλίου άλλη μισή! HARIS-01.mp3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 That's more like it! Μπράβο, και είθε η Παναγία η Φιουζιονιώτισσα να φωτίζει το μουσικό σου μονοπάτι! ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greekdrums Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 χαρη,πολυ οραιο το κομματι και οραια παιξιμο.ευγε λεγω!!! 8) www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Φχαριστώ Greek! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση