metallic Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Έχετε ακούσει αυτό το συγκρότημα? Είναι καλό? P>And Justice For All... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 οχι δεν το γνωριζει κανενας εδω,μονο εγω τους ξερω ειναι νεα μπαντα και μαλλον παιζει παραδοσιακη χαβανεζικη μουσικη :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 σε πειραζω φιλε.. ειναι μια απτις καλυτερες metal μπαντες ολων τον εποχων(αν οχι η καλυτερη) ψαξε τους και δεν θα χασεις :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 για πολλα χρονια η αγαπημενη μου metal μπαντα! ψαξε το rust in peace Οπωσδηποτεεεε :lol: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Πρόσθεσε και το Youthanasia :wink: Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Πρόσθεσε και το Youthanasia :wink: καλο,αλλα ειμαι της..παλιας σχολης... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Γιατι το Countdown of extinction ? ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Πρόσθεσε και το Youthanasia :wink: καλο' date='αλλα ειμαι της..παλιας σχολης... :lol:[/quote'] Δεκτόν! :lol: :lol: :lol: Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rattlehead Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Χμ, η μπάντα που με έβαλε στη metal οπότε υπάρχει και ένας ξεχωριστός συναισθηματικός σύνδεσμος (εξ ου και το nick!). Κατά την άποψή μου το Rust in Peace είναι από τους καλύτερους metal δίσκους... Γενικά οι δίσκοι που θα σου πρότεινα, αν αποφασίσεις να πάρεις για αρχή, θα ήταν Peace Sells, Rust in Peace σε heavy-thrash στοιχείο, Countdown to Extinction, Youthanasia για την ποιοτική heavy εποχή τους ή Cryptic Writings, The World needs a Hero, The System has failed με μία πιο εμπορική αισθητική. Επίσης ΑΝΤΙπροτείνεται το Risk! url=http://www.echidna-band.com]Echidna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 ωραιοι ειναι και οι MEGABED www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση