hot_sauce Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 γίνεται? έχετε να προτείνετε συγκεκριμένο μάστορα? έχω τον Laney VC30 του οποίου το reverb, ακόμα και στο τέρμα, είναι πολύ αδύναμο.... βασικά τον έχει κανείς? ξέρετε αν είναι φυσιολογικό ή μήπως είναι προβληματικό το reverb του δικού μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπορεί, μάλλον προβληματικό. Γιά κοίταξέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου ή εννοείς να την πάω σε μάστορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πριν πας σε μάστορα, ρώτησε το κατάστημα απ'όπου έκανες την αγορά. Εναλλακτικά, βρες κάποιο άλλο ακριβώς το ίδιο και δοκίμασε να δεις αν έχει αυτή τη διαφορά όπως λες. Μπορεί να φταίει κάτι άλλο. Δεν το γνωρίζω. Μπορεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 ο ενισχυτής αγοράστηκε μεταχειρισμένος και τα στοιχεία του πωλητή...τώρα αγνοούνται... καλή η ιδέα για τη σύγκριση απλά πρέπει να βρω κάπου τον ίδιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση