hyperpanos Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Για να προχωρήσουμε λιγάκι ;) ;) ;) Movin_on.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 ούτε μια γνώμη, μια κριτικούλα ??? ??? ??? όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο Παναγιώτη, το ευχαριστήθηκα το κομματάκι... ;) Τώρα πλεόν καιρός να πουλήσεις τις ibanez και να πάρεις μια ωραία να γουστάρεις και εσύ και εμείς που θα σε ακούμε (μην με φάτε, ένα inside joke κάνουμε ;D ) Nice πάντως ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 άμα σου πώ ότι το σκέφτομαι για αυτή http://www.thomann.de/gr/fender_blacktop_strat_rw_fr_blk.htm όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγω σκεφτομαι να αλλαξοπιστησω ;D ;D..μμμμμμ....αλλα για gibson μερια. Αρκετα ολα αυτα τα χρονια με τις Ibanez :P Γεια σου Πανο....ωραιος ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγω σκεφτομαι να αλλαξοπιστησω ;D ;D..μμμμμμ....αλλα για gibson μερια. Αρκετα ολα αυτα τα χρονια με τις Ibanez :P Γεια σου Πανο....ωραιος ;) η JS 1000 θα είναι πάντα η αγάπη μου ;) ;) ;), ερωμένες μπορεί να υπάρξουν πολλές 8) 8) 8), αγάπη μία ;) ;) ;) (το ίδιο ισχύει και με τις γυναίκες ;D ;D ;D ) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 άμα σου πώ ότι το σκέφτομαι για αυτή http://www.thomann.de/gr/fender_blacktop_strat_rw_fr_blk.htm ΟΧΙ Έλα ρε Πάνο. Καταρχάς οι κιθάρες που έχεις κάνουν την ίδια δουλειά και είναι και πολύ καλύτερες. Άν είναι να πάρεις μια πάρε μια όμορφη, κλασσική με τα vintage τρέμολα και τους single coil...αυτό είναι η μαγεία τους...όχι τώρα fender με FR τρέμολα, locking nut και humbuckers... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 άμα είναι έτσι ίσως προτιμήσω κάτι τέτοιο http://www.thomann.de/gr/fender_squier_john5_signature_tele.htm όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 η JS 1000 θα είναι πάντα η αγάπη μου ;) ;) ;), ερωμένες μπορεί να υπάρξουν πολλές 8) 8) 8), αγάπη μία ;D ;D ;D (το ίδιο ισχύει και με τις γυναίκες 8) 8) 8)) Και εμενα η js1000 ειναι αγαπημενη μου.....αλλωστε κατα καιρους τις εχω παρει ΟΛΕΣ :P :P Γι'αυτο στο τελος μπηκα μεσα (εμεινα ταπι) ;D ;D ;D...αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια. Απλα τωρα θελω να παω και σε κατι εντελως διαφορετικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Και εμενα η js1000 ειναι αγαπημενη μου.....αλλωστε κατα καιρους τις εχω παρει ΟΛΕΣ :P :P Γι'αυτο στο τελος μπηκα μεσα (εμεινα ταπι) ;D ;D ;D...αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια. Απλα τωρα θελω να παω και σε κατι εντελως διαφορετικο. αυτό το άτιμο το 24,75 scale δεν με βολεύει, έχω και κάτι χοντροδακτυλάρες ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση