Elixir Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 καλησπρα παιδες θελω να ρωτησω διαφορες μεσα σε δυο πανομοιοτυπα οργανα ενδιαφερομαι για αυτο εδω http://www.thomann.de/gr/evh_wolfgang_special_tb.htm και υστερα βλεπω και αυτο http://www.thomann.de/gr/evh_wolfgang_bk.htm υπαρχει καποια διαφορα στον ηχο περαν απο τις μικροδιαφορες σε binding ,carved top ??? Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Όποιος τυχερός έχει παίξει και τις δύο ας απαντήσει. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 θελω να πω οτι η μια με την αλλα εχει διαφορα 1500 ειναι μονο λογω του carved top ,binding k made in usa ο μονος λογος για την τιμη της? Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Έχουν την ίδια σχέση που έχει μια EBMM με μια Sterling, μια Suhr με μια Rasmus ή μια Fender CS με μια μεξικάνικη. Τι δεν καταλαβαίνεις; :) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 made in usa ο μονος λογος για την τιμη της? βασικα ΝΑΙ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 made in usa ο μονος λογος για την τιμη της? βασικα ΝΑΙ. βασικα βλεπω πως τιμολογειται η wolfgang οπως οι κιθαρες της τζακσον στην τιμη της σπεσιαλ περνεις κατι σε ke5 η rr5 και οσσο κανει η κανονικη κανει μια rr1 βασικα πρεπει η wolfgang να φτιαχνεται στο ιδιο εργοστασιο με τις τζακσον japan αφου και οι 2 ανηκουν στη fender Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 βασικα βλεπω πως τιμολογειται η wolfgang οπως οι κιθαρες της τζακσον στην τιμη της σπεσιαλ περνεις κατι σε ke5 η rr5 και οσσο κανει η κανονικη κανει μια rr1 βασικα πρεπει η wolfgang να φτιαχνεται στο ιδιο εργοστασιο με τις τζακσον japan αφου και οι 2 ανηκουν στη fender Δεν ξέρω πως τιμολογούνται και, να πω την αλήθεια, αυτή η κιθάρα είναι πολύ μακριά από τα γούστα μου για να την έχω ψάξει. Είχα δει όμως το διαφημιστικό βιντεάκι με τον EVH, όταν την είχαν εκδόσει. Στην ακριβή έκδοση λοιπόν, έχει ατσάλινα τάστα, carved top (ΑΑΑ) και binding, ακριβότερο ξύλο στο μπράτσο, "ακριβά" pots, και το "hand made" του πράγματος είναι σε μεγαλύτερη έκταση. Έστω και αν αφορά επιλογή υλικών. Για μαγνήτες και hardware επίσης δεν είμαι σίγουρος ότι είναι τα ίδια σε όλη τη σειρά, οπότε αυτό που έγραψες περί "πανομοιότυπων κιθαρών", είναι μάλλον υπερβολή. Επομένως, και δεδομένης της χώρας προέλευσης, μάλλον η μαύρη είναι η ακριβή! ;) Πρακτικά η φτηνή σειρά βγήκε για να πουλήσει σε όσους θέλουν "την κιθάρα του Van Halen" για να παίζουν, ενώ η ακριβή σε πορωμένους συλλέκτες. Φυσικά αν σου κάνει από άποψης χαρακτηριστικών, ποσώς σε ενδιαφέρει. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 βασικα(καλησπερα σας) εγω ηθελα να παρω μια rr5 αλλα δεν με βολευει καθολου η εργονομια της παρ ολο π εχω kelly (αυτη με βολευει και με το παραπανω)και επειδη πρεπει ναν ναι απο το ιδιο εργοστασιο και το μπατζετ το καλυπτει ο προυπολογισμοςλεω να την χτυπησω... Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 βασικα(καλησπερα σας) εγω ηθελα να παρω μια rr5 αλλα δεν με βολευει καθολου η εργονομια της παρ ολο π εχω kelly (αυτη με βολευει και με το παραπανω)και επειδη πρεπει ναν ναι απο το ιδιο εργοστασιο και το μπατζετ το καλυπτει ο προυπολογισμοςλεω να την χτυπησω... Δεν ξέρω ποια είναι η RR5. :P Αν έχει πάντως απ'αυτά τα μπράτσα-φλούδες που έχουν συνήθως οι Jackson, να ξέρεις ότι η Wolfgang έχει πιο χοντρό μπράτσο. Αισθητά. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Απο την rr5 κατεληξες σε wolfgang επειδη...μαλλον φτιαχνονται στο ιδιο εργοστασιο? ??? Δεν ξέρω ποια είναι η RR5. :P Αν έχει πάντως απ'αυτά τα μπράτσα-φλούδες που έχουν συνήθως οι Jackson, να ξέρεις ότι η Wolfgang έχει πιο χοντρό μπράτσο. Αισθητά. Ιδου. Δε τη λες και ιδια με την EVH... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση