arpegios Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Ίσως το πρώτο όργανο που ακούμπησα στη ζωή μου (δεν θυμάμε παλιότερα από αυτό) ήταν το εκκλησιαστικό όργανο που έκανα μαθήματα πιάνου όταν ήμουν Τρίτη δημοτικού! Καθηγήτρια μου ήταν η κόρη του ιερέα της μόνης προτεσταντικής εκκλησίας των Σερρών και έκανα μαθήματα μέσα στην εκκλησία! 8O 8O :D ¶λλη μια μπαναλ κλασσική ιστορία για την πρώτη επαφή κάποιου με τη μουσική..... Μας κούφανες! 8O 8O 8O leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Καθηγήτρια μου ήταν η κόρη του ιερέα της μόνης προτεσταντικής εκκλησίας των Σερρών και έκανα μαθήματα μέσα στην εκκλησία! δεν ξερω γιατι αλλα με αναψες...πες αληθεια ομως,ηταν καλη η..καθηγητρια;φανταστηκα ειδη σεναριο σκληρου πορνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Στην έκτη δημοτικού, την κλασσική κιθάρα του θείου μου. Και ένα χρόνο μετά, γράψιμο στο ωδείο μαζί με την αγορά, (από τους γονείς μου φυσικά), της πρώτης μου κλασσικής. Μια SUZUKI!!! :) Η οποία παρεπιπτόντως εκλάπει πολλά χρόνια αργότερα, όταν μετά το σχολείο έπιασα την πρώτη μου δουλειά, από το μαγαζί που πρωτοδούλεψα. :cry: Όντως είχα ρίξει κλάμα τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Χθες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Χθες..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (αααα...τωρα καταλαβα) :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Χθες..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (αααα...τωρα καταλαβα) :D :D :D YEAHHHHHHH!!!!!!!!!! :D :D :D 8) αντε δεν μπορω να περιμενω για πολυ..φωτοοος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Χθες..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (αααα...τωρα καταλαβα) :D :D :D YEAHHHHHHH!!!!!!!!!! :D :D :D 8) αντε δεν μπορω να περιμενω για πολυ..φωτοοος Νuno....θελω και απο μπροστα και απο πισω φωτο........ετσι για να καυλαντισουμε......!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Παίδες παίδες...θέλω να το κάνω μεγαλειώδες...έχω ήδη κάποιες πρώτες φώτο από το σπίτι, αλλά θέλω το ΣΚ να βγάλω και από το στούντιο και από Τρίτη να κάνω το post με πλήρες σετ, και με review. Πάντως το χθεσινό 8ωρο με έπεισε για ένα πράγμα: Κάλη φάση τα κουρδισμένα ξύλα 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Καθηγήτρια μου ήταν η κόρη του ιερέα της μόνης προτεσταντικής εκκλησίας των Σερρών και έκανα μαθήματα μέσα στην εκκλησία! δεν ξερω γιατι αλλα με αναψες...πες αληθεια ομως' date='ηταν καλη η..καθηγητρια;φανταστηκα ειδη σεναριο σκληρου πορνο...[/quote'] Χοντρή, γυαλιά και θρησκευτηκούρα όσο δεν πάει! Είσαι οκ τώρα? :lol: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Χοντρή' date=' γυαλιά και θρησκευτηκούρα όσο δεν πάει! [/quote'] Πάντως το reverb πρέπει να γ@μ0θ$ε...! Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση