Nestoras Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Aφιερωμενο στους αρτι αφιχθεντες απο Σουηδια... :-* Ευχαριστώ. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ. :D You re welcome!Kαι κυριολεκτικα μεταφρασμενο.. :D There was something missing from noiz or its just my idea? Αλλα ετσι ειναι.. Αλλοι στη Σουηδια κι αλλοι εδω στην τραγωδια... :P Kαλως ηρθες,ευελπιστω σε μεγαλυτερη σκληραδα γιατι χαλαρωσαμε δω χαμω.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Kαλως ηρθες,ευελπιστω σε μεγαλυτερη σκληραδα γιατι χαλαρωσαμε δω χαμω.. ;D Δεν έφταναν 2 θέματα περί σκληρής κριτικής? :D Πάω να τη πέσω στον Μαραθώνα μπας και επωφεληθώ του καινούργιου ανοίγματός του στο Σουδάν. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πάω να τη πέσω στον Μαραθώνα μπας και επωφεληθώ του καινούργιου ανοίγματός του στο Σουδάν. ;D Είμαι ερωτευμένος.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Είμαι ερωτευμένος.... Άρχισαν οι γεροντοέρωτες. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Άλλη μία: Manowar - Heart of Steel Δεν τους πήγαινα ποτέ, με τα πέτσινα σωβρακάκια και τις μπούρδες περί "death to false metal", και είχα κοιμηθεί(!) σε λάιβ τους κάποια στιγμή στη δεκαετία του '90 - όπου με είχε τραβήξει με το ζόρι η τότε αγαπημένη μου - αλλά αυτό το κομμάτι κάτι μου κάνει... (Πιθανότατα ξυπνάει τον Βίκινγκ που κρύβω μέσα μου ;D). you are my indalma "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση