Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 YouTube - Broadcast Yourself ;) Ελα ρε όλες οι κρυφορουβίτσες εδώ μαζευτήκαμε ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Edit και για να μη νιώθει κανένας άβολα ας απενοχοποιήσουμε και αυτό: ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 ομολογώ μετά από τόσο κοιλιακό αισθάνομαι ...εξαγνισμένος πάρτε και μια κομματάρα (να ναι καλά ο Πανούσης που την επισήμανε ;) ) YouTube - Broadcast Yourself "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Τα βαριά λαϊκά/ψιλοσκυλάδικα είναι οι δικές μου ένοχες απολαύσεις... φίλοι μου, που ξέρουν ότι είμαι του ξένου ρεπερτοπίου, παθαίνουν την πλάκα τους, όταν διαπιστώνουν πως ξέρω τους στίχοι απ'έξω... :P https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 "Αντεξα" και "Σ' εχω κανει Θεο" παντως μπορουν να γινουν τρελες rock διασκευες. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 "Αντεξα" και "Σ' εχω κανει Θεο" παντως μπορουν να γινουν τρελες rock διασκευες. ;) Σους! :P Μη μας χαλας τις ενοχες τωρα... ;D Με το τσιγκελι τις βγαζουμε.. :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε kapdrums...τι λες τώρα.. :) Οι cinderella ήταν Α' εθνική και είχαν μία από τις καλύτερες μπαλάντες ever (όπως και πολλές άλλες "metal" μπάντες). Βέβαια αν κάποιος ακούει λαϊκά και κρυφοακούει cinderella τότε είναι ένοχη απόλαυση για τον συγκεκριμένο. (μιλώ γενικά) Οι δικές μου ένοχες απολαύσεις περιλαμβάνουν ελληνική μουσική και το λέω γιατί δεν ακούω καθόλου γενικά (εκτός από το ελληνικό ροκ και metal που τα τιμώ μια ζωή) αλλά ομολογώ ότι μου έχει τραβήξει την προσοχή μερικές φορές ο Μαζώ και ο Σφακιανάκης, ο δεύτερος για την φωνή του και ο πρώτος ΚΑΙ για τις συνθέσεις του. Το μοναδικό τραγούδι που με έχει συγκινήσει είναι αυτό... (δεν γνωρίζω το γιατί, μάλλον η φωνή του συγκεκριμένου ξέρει να ακουμπάει συγκεκριμένα κέντρα του εγκέφαλού μου ή απλά πενθώ που χάθηκε άδικα μια τέτοια μεγάλη φωνή) http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 sorry για το off topic..αλλα βλεποντας ποσο παιδακι ηταν στο Live to Tell Video ο Sean Penn...δεν μπορουσα να μην σκεφτω ποσο καλος ηθοποιος {και σκηνοθετης} εξελιχτηκε αυτος ο ανθρωπος ..Για μενα ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους και μετα απο το Into The wild...πλεον...και σκηνοθετες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Άλλη μία: Manowar - Heart of Steel Δεν τους πήγαινα ποτέ, με τα πέτσινα σωβρακάκια και τις μπούρδες περί "death to false metal", και είχα κοιμηθεί(!) σε λάιβ τους κάποια στιγμή στη δεκαετία του '90 - όπου με είχε τραβήξει με το ζόρι η τότε αγαπημένη μου - αλλά αυτό το κομμάτι κάτι μου κάνει... (Πιθανότατα ξυπνάει τον Βίκινγκ που κρύβω μέσα μου ;D). Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlenderSmash Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι πως πρόκειται για μπάντα του πεταμού, αλλά για κάποιο λόγο το συγκεκριμένο κομμάτι είναι τόσο στερεοτυπικά 80ίλα που θέλω να τρελαθώ! (προσέξτε κάθε δεύτερη ταμπουριά - αν είχαν κάνει video clip έπρεπε να βάλουν νερό επάνω) Παρ'όλο το κιτσαριό και πάλι κομματάρα όμως. Freerock το Άντεξα είναι άρρωστη hardrockiλα. (ειδικά το μπάσιμο των drums στην αρχή είναι για πολύ ξύλο!) TheGrooveChronicles - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραίο thread! Μάι του σέντσια... Κακό δεν είναι να ακούς πολλά είδη και να τα ευχαριστιέσαι (σημαίνει ότι έχεις περισσότερες ευκαιρίες να απολαύσεις πράγματα, και σε αυτή τη ζήση πρέπει να είμεθα και ολίγον ηδονισταί νομίζω). Θεωρώ όμως κακό να μην μπορείς να ακούσεις κάτι άλλο πέρα από τα ανάλαφρα και τα πιο χαμηλού επιπέδου. Επειδή ποιοτικές διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στα είδη, ένας συνδυασμός "και του σαλονιού και του λιμανιού" είναι υγιέστατος. Το "μόνο του σαλονιού" ή "μόνο του λιμανιού", μονόπαντο και κουραστικό. Επίσης: δεν είναι μόνο το μουσικό είδος, σημαντικότατο στοιχείο είναι η εκτέλεση. Πάρε το πιο ελιτίστικο τραγούδι και κάντου μια συμβατική εκτέλεση, και το κατέστρεψες. Τρανό παράδειγμα το Δημοσθένους Λέξις που από Σαββόπουλο είναι μια τρομερή (αβαν-γκαρντ τολμώ να πω) μπαλάντα, ενώ από Νότη Σφακιανάκη έχει γίνει ένα τραγούδι της σειράς. Αντίστοιχα πολλά σκυλάδικα που ενοχλούν το αυτί, αποκαλύπεται -με μια λιγότερο σουπερμακετζίδικη εκτέλεση- ότι είναι πολύ καλά λαϊκά τραγούδια. Τώρα η σχέση μου με τα ένοχα: ευχαριστιέμαι κάποια "ένοχα" αλλά ποτέ δεν τα ακούω σπίτι μου εξεπιτούτου, μόνο όταν τα βάζει ο εκάστοτε ραδιοφωνιτζής ή δισκοαναβάτορας (disc jokey). Γενικά όμως στην ακρόαση μουσικής προτιμώ να κάνουν άλλοι τις επιλογές, μου αρέσει το στοιχείο της έκπληξης (και δεν θέλω να πρέπει να διαλέξω). Μια και αναφέρθηκε ο jamais (ΖαΜε), προσωπικά μου αρέσει αυτό που το έχω ακούσει στο τρανζίστορ μου: Υ.Γ.: Ξέρω το έχουν πει και άλλοι αλλά δεν μπορώ να μην επαναλάβω. Ακούσματα που επέζησαν της εποχής τους κατά 50 χρόνια και συνεχίζουν να συγκινούν και να αγαπιούνται, σημαίνει ότι είναι κλασικά/διαχρονικά, και επομένως δεν μπορούν να υπαχθούν στα ένοχα: Άκης Πάνου-Μπιθικώτσης, Καζαντζίδης, Πόλυ Πάνου, Τζένη Βάνου κ.τ.τ. Τώρα για τα ρεμπέτικα που επιζούν 150 χρόνια, τον Μότσαρτ που επιζεί 300 και τα δημοτικά που επιζούν... 500, πόσο μάλλον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση