Jazzjoker Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Νομίζω ότι το θρεντ είναι ενδεικτικότατο όσον αφορά τις ενοχές που κουβαλάμε μέσα μας σχετικά με τις μουσικές που μας αρέσουν. Αυτό εξηγεί και πολλές συμπεριφορές και φαινόμενα της ελληνικής αγοράς τολμώ να πω. Προσωπικά πλέον δεν έχω καμία ενοχή για πράγματα που ακούω καθώς πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλή και κακή μουσική αλλά καλοί και κακοί μουσικοί. Παρόλα αυτά και χάριν του θέματος, όταν έφηβος είχα μπλέξει με παρέα πορωμένων μεταλλάδων, κρυβόμουν όταν άκουγα από τη δισκοθήκη του πατέρα μου το αριστουργηματικό: Georges Moustaki - Ma Solitude Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Εποσταρήθησαν (συνηρημένο, εκ του ποσταρέω/ποσταρώ - εις την νεοελληνικήν, ποστάρω). Είσαι και δάσκαλος... Εγώ θα στα λέω; ;D :o ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δε νομιζω φιλτατε να ειναι ποσταρέω. Η ετυμολογια του ρηματος δεν βγαινει απο τη φρασιν ''ρεω το ποστ''(ποσταρέω-ποσταρώ)ουτε απο παραφραση του νεοελληνικου-ναρκισσιστικου ''Πωςταλεω''(ποσταλεω). Ειναι λατινογενες σε -αρω(-are πχ fumare). Αλλωστε ο Παρακειμενος ''Επεπόστακα'' τονιζεται στην προπαραληγουσα αρα αποκλειεται ο Ενεστως να τονιζεται εις την ληγουσα μετα την συναιρεση... 8) :P ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 1. Τα παρακμιακά 90s techno beat ακια. 2. Μπίγαλης, Ρακιντζης, Καρβέλας, Αλκαίος, early Δάντης's works και παρόμοιες ελληνικές καλτιές. 3. Κάτι τσιφτετελοντιριντάχτα που σου κολλάνε ανεξαρτήτως βούλησης και συνέχεια τα τραγουδάς ασυναίσθητα (ακολουθεί αντίστοιχο video). 4.Μου αρεσουν και μερικα τραγουδια του λεγομενου ελληνικου ροκ των 90s (ναι και πυξ λαξ) για αυτο ντρεπομαι πιο πολυ απο ολα Τα κλαρίνα, τα λαϊκά, τα pop-τσιχλόφουσκα και τα μπιτοειδή έχουν απενοχοποιηθεί εδώ και χρόνια στο μυαλό μου. Πλέον τα εντάσσω στη δικαιολογία "δεν βάζω στεγανά στη μουσική και ακούω οτιδήποτε ακούγεται ευχάριστα στα αυτιά μου". Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Εποσταρήθησαν (συνηρημένο, εκ του ποσταρέω/ποσταρώ - εις την νεοελληνικήν, ποστάρω). Είσαι και δάσκαλος... Εγώ θα στα λέω; ;D :o ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δε νομιζω φιλτατε να ειναι ποσταρέω. Η ετυμολογια του ρηματος δεν βγαινει απο τη φρασιν ''ρεω το ποστ''(ποσταρέω-ποσταρώ)ουτε απο παραφραση του νεοελληνικου-ναρκισσιστικου ''Πωςταλεω''(ποσταλεω). Ειναι λατινογενες σε -αρω(-are πχ fumare). Αλλωστε ο Παρακειμενος ''Επεπόστακα'' τονιζεται στην προπαραληγουσα αρα αποκλειεται ο Ενεστως να τονιζεται εις την ληγουσα μετα την συναιρεση... 8) :P ;D Χα! Απλά σε δοκίμαζα, και ομολογώ ότι πέρασες with flying colors! Υποκλίνομαι! ;D ------------------ Άλλες δύο "ένοχες" απολαύσεις: Madonna - La Isla Bonita Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 κομματαρα το live to tell..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 και εγω...εχω ενοχες για την κυρα Madonna.. αλλα αυτο το λατρευω... D.Fincher directing παρακαλω!! Madonna - Bad Girl [Official Music Video] επισης ζηλεψα τον Γιωργη σε αυτο το κλιπ... Eκεινη τη περιοδο σκεφτομουν σοβαρα να μετακομισω Νεα Υορκη και να γινω ταξιτζης.. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 καρδια μου μη παραπονιεσαι, Γρηγορης Μπιθικώτσης Tραγούδι Γρ Μπιθικώτσης Μουσική στίχοι ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 1. Τα παρακμιακά 90s techno beat ακια. 2. Μπίγαλης, Ρακιντζης, Καρβέλας, Αλκαίος, early Δάντης's works και παρόμοιες ελληνικές καλτιές.. +1 Madonna - La Isla Bonita +1000 ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 από τα καλύτερα για οδήγηση: YouTube - Broadcast Yourself "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2011 Φιλε skantzos..Ενοχη απολαυση το SHOOT TO THRILL? :o Εγω το ακουω καθε μερα με το ξυπνημα και πριν κοιμηθω,στα γονατα με τα χερια σταυρωμενα εις τους ουρανους,σαν ''Πατερ υμων..'' ;D Αντε μια ενοχουλα Λεντζεππελινική...Το κλεψιμαιον φυγειν αδυνατον.. 8) Το βιντεο δεν το δα...Κοπι πειστ..αλλα αν κρινω απ την αρχη.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση