greekdrums Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Βρε κρυφο γαβ γαβ ολοι σας ;D εγω κατι σε αυτο το στυλ www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Μ' αρέσει στα κρυφά κι ο Διονυσίου 8) Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stratocaster boy Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Σιγά τις ένοχες απολάυσεις!Εμένα παραείναι bubblegum pop μπροστά σε ότι έχετε γράψει χαλαρά,αλλά μην με κράξετε: Blink182 και το τελειωτικό χτύπημα: Avril Lavigne Kαι γενικά όλα τα california style pop-punk(nofx,millencolin,lagwagon,pennywise,sum41,etc) έχουν πολύ χαβαλέ Ερώτηση:Γιατί οι cinderella θεωρούνται guilty pleasure; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Τα ακούσματά μου που θεωρώ κολάσιμα είναι (κατά αύξουσα σειρά ντροπής) : 1. Τα παρακμιακά που λέει και ο Odis. 2. Μπίγαλης, Αλκαίος, early Δάντης's works και παρόμοιες ελληνικές καλτιές. 3. Κάτι τσιφτετελοντιριντάχτα που σου κολλάνε ανεξαρτήτως βούλησης και συνέχεια τα τραγουδάς ασυναίσθητα (ακολουθεί αντίστοιχο video). Τα κλαρίνα, τα λαϊκά, τα pop-τσιχλόφουσκα και τα μπιτοειδή έχουν απενοχοποιηθεί εδώ και χρόνια στο μυαλό μου. Πλέον τα εντάσσω στη δικαιολογία "δεν βάζω στεγανά στη μουσική και ακούω οτιδήποτε ακούγεται ευχάριστα στα αυτιά μου". 8) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Είδατε τις αμαρτίες. Είδατε τα κακουργήματα. Πάρτε και τα ειδεχθή (ναι, όντως το γουστάρω). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Νταξει. Δε βλεπω και πολλη ενοχη..Πολλα απ αυτα που ποσταρθηκαν(Αοριστος του ποσταρω) εγω τα θεωρω αξια διατυμπανισμου... 8) Για να ειμαστε ΕΝΤΟΣ θεματος.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Τι ειπες ρε παλληκαρι?Αυτο ειναι Beretta LK.Δεν ειμ ο ενοχος εγω να κανω εφετειο εγω δεν ειμ ο ενοχος γραψτε το στο βιβλιο.ΕΙΣΑΙ ROCKER!Τελος.Το ποστεψαν ισχυει ως αοριστος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Τι ειπες ρε παλληκαρι?Αυτο ειναι Beretta LK.Δεν ειμ ο ενοχος εγω να κανω εφετειο εγω δεν ειμ ο ενοχος γραψτε το στο βιβλιο.ΕΙΣΑΙ ROCKER!Τελος.Το ποστεψαν ισχυει ως αοριστος? ;D ;D ;D Το ποστεψαν ειναι του ποστευω οχι του ποσταρω. Αμα βαλεις ενα ''υ'' θα δεις οτι εχω δικιο. :D Ασχετα αν χρησιμοποιειται λανθασμενα ως β' αοριστος. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 ;D ;D ;D Το ποστεψαν ειναι του ποστευω οχι του ποσταρω. Αμα βαλεις ενα ''υ'' θα δεις οτι εχω δικιο. :D Ασχετα αν χρησιμοποιειται λανθασμενα ως β' αοριστος. ;D ΠοΣταύρω εννοείς?? ;D ;D ;D Η δική μου ένοχη απόλαυση (ΘΕΟΣ)! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Πολλα απ αυτα που ποσταρθηκαν(Αοριστος του ποσταρω) Εποσταρήθησαν (συνηρημένο, εκ του ποσταρέω/ποσταρώ - εις την νεοελληνικήν, ποστάρω). Είσαι και δάσκαλος... Εγώ θα στα λέω; ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση