philippe Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Εχω ως καρτα ηχου την m-audio audiophile 196, Στην εισοδο In Left της καρτας εχω συνδεσει τον προενισχυτη Παω να γραψω με Mono επιλογη, και η κυμματομορφη παιρνει τη μορφη που φαινεται στην εικονα που το επανω μερος πικαρει και το κατω ειναι σε χαμηλά επίπεδα. Γινεται σωστά η ηχογράφηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnkoutsou Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω, αλλά: "if it sounds good, it's good!" Music is what feelings sound like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fadiesi Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω, αλλά: "if it sounds good, it's good!" Φίλε μου έχεις ορείσει κανάλι απο devices - connections ένα mono input ? http://www.noiz.gr/index.php?topic=188322.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Ναι Mono επιλογη έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fadiesi Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Ναι Mono επιλογη έχω O preamp που εχεις ποιος είναι και τι σύνδεση έχεις κάνει ? http://www.noiz.gr/index.php?topic=188322.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 sm pro audio TC-01 Jack se jack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-infectme247 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 sm pro audio TC-01 Jack se jack Στην εικόνα που παραθέτεις, φαίνεται να υπάρχει πολύ DC offset στην ηχογράφηση, οπότε μπορεί να ευθύνεται ασυμβατότητα των nomimal levels μεταξύ των εισόδων/εξόδων του preamp και της m-audio. Η έξοδος που χρησιμοποιείς απ'τον preamp είναι unbalanced, και πάει σε balanced είσοδο στην κάρτα σου. Μήπως φταίει αυτό; Δες αν μπορείς να ορίσεις απ'το πάνελ της m-audio την είσοδο σαν unbalanced, και ξαναδοκίμασε. Εναλλακτικά, αν σου βρίσκεται κανένα καλώδιο XLR->1/4" jack, δοκίμασε να πάρεις το σήμα απ'την άλλη έξοδο του preamp (balanced). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Στην εικόνα που παραθέτεις, φαίνεται να υπάρχει πολύ DC offset στην ηχογράφηση, οπότε μπορεί να ευθύνεται ασυμβατότητα των nomimal levels μεταξύ των εισόδων/εξόδων του preamp και της m-audio. Η έξοδος που χρησιμοποιείς απ'τον preamp είναι unbalanced, και πάει σε balanced είσοδο στην κάρτα σου. Μήπως φταίει αυτό; Δες αν μπορείς να ορίσεις απ'το πάνελ της m-audio την είσοδο σαν unbalanced, και ξαναδοκίμασε. Εναλλακτικά, αν σου βρίσκεται κανένα καλώδιο XLR->1/4" jack, δοκίμασε να πάρεις το σήμα απ'την άλλη έξοδο του preamp (balanced). +1 Θα δοκιμάσω και θα σου πω! Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση