vagelism Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Ωραιος Βαγγελη!Τι μου θυμισες.?Αυτο το dvd το ειχα λιωσει..για την ακριβεια ειχα σοκαριστει με το ποσο καλα μπορει ο drummer αυτος να χει φερει σε περας το δυσκολο αυτο εργο..να παιξει δηλαδη στην θεση του "Μεγαλου". Το κομματι οπως και η παρτιτουρα ειναι αρκετα ευκολα,αλλα αν μη τι αλλο ξεχειλιζει ουσια και ωριμοτητα στο παιξιμο!Πραγματικα μεγαλο live..και πολυ ενδιαφερον rock drumming! Μπραβο Τolis7. Ειναι οντως ενα εξαιρετικο dvd {και εγω το εχω λιωσει}και ο Michael ειναι σε τρελα κεφια. Πολυ ενδιαφερον εχει το 6-4 grooping που κανει στην 3η σελιδα...καθως και το 8 στα 3 φιναλε του κομματιου. Γενικα εχει 2-3 σημεια που περναει πολυ εξυπνα παιξιματα ο μπαγασας. Καλα παιξιματα φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Βαγγέλη, μπράβο (και χαρά στο κουράγιο σου!). Ευχαριστώ που μου έδωσες τα groupings στο πιάτο! ;D Θα με παίδευε αρκετή ώρα να τα μετρήσω... Κάτι σχετικά με τη σημειογραφία: Γράφεις το crash, όπως εγώ γράφω το ανοιχτό hi-hat (το crash το γράφω στην πρώτη βοηθητική γραμμή επάνω από το πεντάγραμμο). Για το ανοιχτό hi-hat χρησιμοποιείς το κυκλάκι επάνω από τη νότα; Επίσης – και αυτό απευθύνεται και στους υπόλοιπους – έχεις βρει πουθενά μια κάπως κατασταλαγμένη σημειογραφία για τα τύμπανα; Προσωπικά χρησιμοποιώ το notation του Modern Drummer (με εξαίρεση το ανοιχτό hi-hat, που το διδάχτηκα με τη νότα μέσα σε κύκλο και το έχω συνηθίσει), αλλά γενικά υπάρχει μια σοβαρή έλλειψη ομοιογένειας στη σημειογραφία, και νομίζω ότι κάποτε αυτό θα πρέπει να λυθεί. Sorry αλλά τί ταμπούρο είναι αυτό 14x12..? :o Ναι. Είναι ένα από τα θηρία που έβγαζε η Ludwig στις δεκαετίες 80-90. Δες και εδώ. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Η αληθεια ειναι οτι αν εξαιρεσεις κασσα ταμπουρο τομς..που ειναι πανω κατω τα ιδια σε ολα τα βιβλια..{και αυτο οχι παντα}.η σημειογραφια σε ολα τα υπολοιπα παντα παιζει αναλογα με το βιβλιο..για αυτο ολοι αφιερωνουν την πρωτη σελιδα στα keys..οπως εκανα και εγω. ;D ;D ;D. Εγω προσπαθω να το κραταω απλο και ευαναγνωστο.Δηλαδυ δεν προκειται να γραψω αλλο συμβολο για το R crash και αλλο για το L Συνηθως το ανοιχτο hihat το συμβολιζω με ενα μικρο κυκλακι πανω απο το Χ που θελω να ανοιξω. Οπου Χ μεσα σε κυκλο ειναι για μενα crash. Επισης αν παρατηρησεις δεν δινω και ιδιαιτερη σημασια αν μετραει στο Hihat η στο Ride και στη συγκεκριμενη παρτιτουρα δεν σημειωνω καν τις εναλλαγες του απο το ενα στο αλλο. Προσπαθησα να αποτυπωσω στο χαρτι το εξαιρετικο του groove..και τις μικρες εναλλαγες {στολιδια}που κανει ,που ομως δινουν το κατι παραπανω στο κομματι. Καλα παιξιματα φιλε Χαρη.. Σημ. Ξεχασα...οτι σε καποια σημεια..κρασαρει το Ηihat,.. σε αυτη τη περιπτωση..το χ ειναι μεσα σε κυκλο..αλλα απο πανω εχω γραψει ΗΗ αν θυμαμαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Μια μικρη μονο παρεμβολη στα ντραμιστικα ;D για τον Michael Lee.Εκτος του τεραστιου Bonzo ειχε για καποια χρονια αντικαταστησει και εναν αλλο μεγαλο ντραμερ τον Brian Downey στους-ο θεος να τους κανει χωρις τον Lynott-Thin Lizzy. Μπορει να μην εχει την ιδια φημη αλλα αλλα οι ντραμερς νομιζω ξερουν τι κενο επρεπε κι εκει να γεμισει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση