johnkoutsou Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Φίλε πες μας πρώτα τι παίζεις... Music is what feelings sound like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Φίλε πες μας πρώτα τι παίζεις... ... και ως αναφορα τη μουσικη προτιμω ηχους classic rock- blues ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnkoutsou Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Συγγνωμη δεν το είχα δει.... Πάντως ο blues junior ακούγεται πςσ είναι καλός ενισχυτής... (προσωπικά δεν τον έχω δοκιμάσει). Αν ψάξεις λίγο στο φόρουμ θα βρεις θέματα που προτείνουν αρκετούς ενισχυτές. Όταν έψαχνα και εγώ για ενισχυτή μου είχαν προτείνει τους εξής: bugera v22 και epiphone valve senior . Music is what feelings sound like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlashG21 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Ευχαριστω για τις προτασεις σας........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnkoutsou Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Καλές δοκιμές και... αγορες! Music is what feelings sound like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Μονο και μονο για τα 3 καναλια, 333XL ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlashG21 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 να ρωτησω λεει τιποτα αυτος ο ενισχυτης http://www.thomann.de/gr/line6_spider_iv_150.htm ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 να ρωτησω λεει τιποτα αυτος ο ενισχυτης http://www.thomann.de/gr/line6_spider_iv_150.htm ?? Για την τιμή μπορείς να προτιμήσεις πολύ πιο αξιόλογες επιλογές, κρίμα να δώσεις 444 E για solid state ενισχυτή, ειδικά με τις εξευτελιστικές τιμές που βρίσκεις πλεόν ποιοτικούς λαμπάτους ενισχυτές. Εκτός και αν ψάχνεσαι για κάτι συγκεκριμένο, (δεν είναι πανάκεια η λάμπα όυτε αποκλειστικά μονόδρομος για όλους) γνώμη μου είναι να μείνεις μακριά απο τον ενισχυτή που δείχνεις. www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 Ο συγκεκριμένος ενισχυτής ανήκει στην κατηγορία των modelling...Προσομοιώνει δηλαδή άλλους ενισχυτές(16 σύμφωνα με τα specs του)... Αν είσαι σε φάση που δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και χρειάζεσαι αρκετούς ήχους για να ψαχτείς είναι μια καλή λύση αν σκεφτείς επίσης ότι έχει και κάμποσα εφφέ ενσωματομένα!Για σπίτι δηλαδή(εξάσκηση,καμια ηχογράφηση,κλπ) είναι μια χαρά!Για πρόβα δεν νομίζω ότι θα σε καλύψει... Απο κει και πέρα αν τελικά κινηθείς σε κάτι τέτοιο θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και στους fender! Καλό θα ήταν να σκεφτείς και για ποιο ακριβώς λόγο θέλεις τον ενισχυτή!Εννοώ που θα τον χρησιμοποιήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlashG21 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2011 σορρυ που σας εχω σπασει τα νευρα αλλα σημερα βρηκα αλλον εναν ενισχυτη ..... http://www.musica.gr/pegasus/products01/show00.php?code=6000286&pcode=SHOW_PROD6000286 ποια ειναι η αποψη σας ...??? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση