SlashG21 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗ !!!ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΔΥΟ http://www.thomann.de/gr/peavey_valve_king_112_gitarrencombo.htm http://www.thomann.de/gr/bugera_333xl212.htm ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bbullet59 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Δεν βοηθας και πολυ ομως... Δεν λες αν σε ενδιαφερει και κεφαλη εκτος απο combo,για ποσα watt σκεφτεσαι,τι ειδος μουσικης σκοπευεις να παιζεις,αν θελεις να παιζεις καρφι η να χρησιμοποιεις πεταλακια... Of those who say nothing, few are silent... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 και μόνο που ο bugera_333xl212 είναι αντιγραφή του peavey του τιτανοτεράστιου satriani 8), εγώ λέω αυτόν ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnkoutsou Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 ο bugera όμως δεν είναι λίγο δυνατός για σπίτι??? Music is what feelings sound like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlashG21 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Δεν βοηθας και πολυ ομως... Δεν λες αν σε ενδιαφερει και κεφαλη εκτος απο combo,για ποσα watt σκεφτεσαι,τι ειδος μουσικης σκοπευεις να παιζεις,αν θελεις να παιζεις καρφι η να χρησιμοποιεις πεταλακια... κοιταξε εγω λεω combo αλλα αμα εχεις καμια ιδεα για κεφαλη πες την .. απο watt δεν εχω θεμα και ως αναφορα τη μουσικη προτιμω ηχους classic rock- blues Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 ο bugera όμως δεν είναι λίγο δυνατός για σπίτι??? είναι αλλά τι πειράζει, ας φύγουν οι γείτονες ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnkoutsou Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Για marshall class 5 ti λέτε παιδιά? Music is what feelings sound like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 εαν θες τόσο μικρό πάρε αυτόν http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht_5cr_combo.htm όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manuchao1991 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 φιλε θα σ πω τη γνωμη μου. Εψαχνα μισο χρονο ενισχυτη λαμπατο.Ειχα γυρισει ολα τα μαγαζια της ελλαδας.Μεχρι κ στα γιαννενα εφτασα.Δοκιμασα απειρους ενισχυτες. Τελικα κατεληξα στο fender blues junior iii. στα 560Ευρω Αν παιζεις με στρατ-τελε κ σ αρεσει πολυ srv-hedrix-bb king-albert king-buddy guy πιστευω ειναι οτι πρεπει.Klassiko rock κ blues. Ειναι πολυ καλος για το σπιτι.Κ βγαζει κ live σε μικρο χωρο κ σε μεγαλυτερο με ενα μικροφωνο. Eχει πολυ καλη αξια σε περιπτωση π θες να τον πουλησεις μετα.K ελαφρυς κ μικρος σε μεταφορα. Δες κ αυτο το video Ακουσε τι λεει. Δες κ αυτο Ελπιζω να βοηθησα εστω κ λιγο.Καλο ψαξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Παντως αν αποφασισεις για bugera 333xl 212, εγω στη θεση σου θα κοιτουσα και τον απλο 333 212. http://www.thomann.de/gr/bugera_333212.htm 359 γιουρα vs 499 που κανει ο XL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση