Superfunk Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 ενδιαφερουσες φαινονται http://www.biltguitars.com/ (δειτε το βιντεο:" see it in action") http://www.premierguitar.com/Magazine/Issue/2009/Dec/BilT_Guitars_Relevator_Electric_Guitar_Review.aspx www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Πολύ ενδιαφέρουσες... (τί μας κάνεις τώρα(?!)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Εγω παντως αμφιταλαντευομαι λιγο - φαινονται εξυπνες, αλλα και λιγο υπερβολικες. Θα μπορουσε καποιος να τις χαρακτηρισει ευκολα και fugly... Μου μοιαζουν για κατι που θα φανταζοταν ο Nels Cline on drugs. Υ.Γ. Και φυσικα ο NC στο gallery...μπορω να φανταστω πολλα ωραια, ακρως ενδιαφεροντα πραγματα που θα μπορουσε να κανει ΑΥΤΟΣ με αυτη την κιθαρα - για εμενα δε ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnkoutsou Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 εχουν όμως vintage frets που δεν σου αρέσουν! Music is what feelings sound like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 ομορφες! βασικα επιτελους και ενα ομορφο headstock σε fender style. αλλα ρε παιδι μου θελεις πτυχιο πυρηνικη φυσικης για ολα αυτα τα διακοπτακια..... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 ομορφες! βασικα επιτελους και ενα ομορφο headstock σε fender style. Ελα, πλακα μας κανεις τωρα...παραδεξου το... Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Μάλλον πρέπει να έχω βλάβη, γιατί δεν αντιλαμβάνομαι τι είναι τόσο ενδιαφέρον σε μια κιθάρα με Jazzmasterοjaguarοειδές σχήμα και κατά τα άλλα... μηδέν. Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος? ::) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Μάλλον πρέπει να έχω βλάβη, γιατί δεν αντιλαμβάνομαι τι είναι τόσο ενδιαφέρον σε μια κιθάρα με Jazzmasterοjaguarοειδές σχήμα και κατά τα άλλα... μηδέν. Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος? ::) Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Μάλλον πρέπει να έχω βλάβη, γιατί δεν αντιλαμβάνομαι τι είναι τόσο ενδιαφέρον σε μια κιθάρα με Jazzmasterοjaguarοειδές σχήμα και κατά τα άλλα... μηδέν. Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος? ::) Έχει πάνω της delay και fuzz. Παίρνεις και έναν ενισχυτή με reverb και vibrato και κοροϊδεύεις τους κιθαρίστες με τα βαλιτσάκια ;D ;D. Σε εμένα άρεσε η προσθήκη του jaguar μαγνήτη και ολίγον το starcaster headstock. Κατά τα άλλα δεν θα την πλησίαζα , είμαι της σχολής του keep it simple, αισθητικά και πρακτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Ελα, πλακα μας κανεις τωρα...παραδεξου το... οχι :) @The Genius Loci @fusiongtr γιατι ετσι μας αρεσει! :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση