metallic Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Στο συστήνω πάντως ανεπιφύλακτα. Δεν έχει επίσης καμία σχέση με την ταινία που είναι χάλια. P>And Justice For All... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Και το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο! Εχω φαει χοντρο κολλημα :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 Με έχω παρατηρήσει πω τις περισσότερες φορές στον ελέυθερο χρόνο μου μπαίνω στο noiz... :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Slash Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 Εγω απιστευτο λιωσιμο στον υπολογιστη γυμναστιριο για να χασω τα κιλα διαβαζω βιβλια λογοτεχνικα κυριος αλλα κ πολλα επιστημονικα και βλεπω ταινιες......για να σκοτωσεις την ωρα σου χρειαζεσε πολλες ασχολιες για να μην βαρισεσε σωστα????? 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Slash Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 α κ ξεχασα οταν λεμε για κολημα στον υπολογιστη μιλαμε για strategy η RPG για εμενα ειναι...αστα να πανε περναω την πυλη του χωροχρονου με αυτα τα παιχνιδια......μπενω μεσα στον περιβαλλον κυριολεκτικα..FEEL IT BABY!!!!!! 8) ενοειτε πως μετα κανω κατι ματια τετοια 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 εγω παλιοτερα επαιζα μπασκετακι και γαλλικο μπιλλιαρδο.επισης πολυ σινεμα.μετα τον στρατο ομως που πρωτοεπιασα ηλεκτρικη κιθαρα ακουγα μουσικη.εκτοτε δεν εχω ελευθερο χρονο .μονο κανα σαββατο απογευμα που παω για καφεδακι.οταν ομως ανακαλυψα το noiz δεν χρειαζεται να σας πω που ξημεροβραδιαζομαι 8) :lol: :wink: 8O Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallic Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 Slash έχεις κανένα παιχνιδάκι να προτείνεις :?: P>And Justice For All... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 Βασικά στον ελεύθερο χρόνο μου κατά κύριο λόγο τραγουδάω, το οποίο κατά την άποψη γιατρών, καθηγητών φωνητικής (και γειτόνων :lol:) πρέπει να το κόβω σιγά σιγά. Κουράζω υπερβολικά το λαιμό μου :( Επίσης ακούω αρκετά μουσική, ή παίζω κιθάρα. Σε γενικές γραμμές όμως προσπαθώ όσο περισσότερο χρόνο μπορώ να τον περνάω με φίλους κλπ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis_ Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 Παιδια δεν εχω ελεύθερο χρόνο ψάχνω να βρώ το κουμπί που θα ανατινάξει τον πλανήτη μας(don't push it) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallic Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Κάπου το πήρε το μάτι μου σε ένα αμερικανικό site :twisted: . Αν το ξαναβρώ να στο παραγγήλω? :lol: P>And Justice For All... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση