constantinos9 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 έχω όρεξη για πλακίτσες τελευταία όταν ηχογραφώ!! το ξέρω ότι δεν είναι στο ύφος των περισσότερων τραγουδιών εδώ... αλλά πείτε μου πως σας φαίνεται, είμαι περίεργος!! 8) ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S3nTiNeL Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Πολύ καλή η "πλακίτσα" σου. Για μένα είναι ένα από τα καλύτερα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 κάνε και άλλες τέτοιες πλακίστες! περνάμε πολύ καλά! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
December Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 @constantinos9 Πολυ γελιο το βιντεακι!!!! Και ωραια διασκευη ενος ΠΟΛΥ παλιου κομματιου, το φερατε με σωστο 'τροπο' στο 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 @constantinos9 Πολυ γελιο το βιντεακι!!!! Και ωραια διασκευη ενος ΠΟΛΥ παλιου κομματιου, το φερατε με σωστο 'τροπο' στο 2011 +100 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Ωραίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Κανε εσυ πλακες και εμεις μενουμε μ@.....κες !!! ;D ;D ;D Μ αρεσει που εχεις συγκεκριμένο στυλ και σε αναγνωρίζω με την μια. Πολυ σημαντικό πιστευω. http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Κανε εσυ πλακες και εμεις μενουμε μ@.....κες !!! ;D ;D ;D ;D +1 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2011 Εξυπνοτατο,ευακουστο,ωραια στροφη στο ελληνικον ρεπερτοριο! ΕΥΓΕ! ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinos9 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! χαίρομαι που σας άρεσε!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση