marios_fish Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2011 Γειά σας κ πάλι.. Μπορεί να σας φανεί αστείο αλλά μπορεί κάποιος από εσάς να μου πει στο κομμάτι "σε μισώ" του ησαϊα μάτιαμπα αυτή η γαματη εισαγωγή από τι ήχους αποτελείται.? Κ γενικά στο κομμάτι τι ήχοι παίζουν.? Σημείοτεον διαθέτω ένα kοrg m-50, θα μπορούσα να φτιάξω παρόμοιους ήχους.. Ευχαριστώ
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2011 Guru Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2011 Λίγη βοήθεια... Ναί. Όμως λίγη βοήθεια και από εσένα. Δώσε μας κάποια στοιχεία, κάποιο link, youtube κλπ :)
marios_fish Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2011 Επειδή στέλνω από κινητό δεν μπορώ να στείλω link αν πατήστε "σε μισώ" στο yουtυbe θα σας βγάλει το "σε μισώ ησαϊας μάτιαμπας".. Γι αυτό το κομμάτι λέω..
johnkoutsou Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2011 Music is what feelings sound like
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2011 sweep sound,sweeper pad. www.sonicspace.gr
comealot Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2011 Ωραίο θρεντ... Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος για τον ήχο σε αυτό το κομμάτι? Θα μπορούσα να τον φτιάξω με ένα φθηνό,μικρό συνθάκι όπως πχ το MicroKorg?
johnkoutsou Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2011 Ωραίο θρεντ... Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος για τον ήχο αυτό το κομμάτι? Θα μπορούσα να τον φτιάξω με ένα φθηνό,μικρό συνθάκι όπως πχ το MicroKorg? Πολύ σε πάω εσένα!!!!!!!!!!!!!!!!! Music is what feelings sound like
comealot Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2011 Αν υποδηλώνεις ότι γουστάρεις Παυλίδη-Σπαθιά,κι εγώ εσένα ;D
marios_fish Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 μήπως αυτός ο ήχος βασίζεται σε κανα saw sοund..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση