freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Η μία είχα μια επιτροπή να εντυπωσιάσει και η άλλη προσπαθούσε δαίμονες να κατευνάσει. (πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ) Ωραια το πες,αληθεια. ;)Συμφωναω. Μονο που το πρωτο ειναι πιο δυσκολο γιατι το δευτερο ειναι...ουτως ή αλλως ετσι. ;) Σχεδόν (γιατί έχω και σύζυγο) ;D ;D ;D Τελικα ολοι δαιμονες κατευναζουμε... 8) Φαντασου να πρεπε να το κανεις μπροστα σε επιτροπη.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Φαντασου να πρεπε να το κανεις μπροστα σε επιτροπη.. ;D Έχω παίξει μπροστά σε κοινό του noiz. ;D ;D ;D ;D ;D Εκτός κι αν μιλάς για την σύζυγο. Εκεί υπάρχει η τριμελης παιδιά + πεθερά. 8) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Έχω παίξει μπροστά σε κοινό του noiz. ;D ;D ;D ;D ;D Εκει εχεις παντα δικιο και ολοι μπραβο θα ειπανε.Ακομα κι ο σκληρος τζεντελεμαν.. ;D Ο Μαραθων δεν ξερω.Υπολογιζω οτι θα εμεινε σ ενα απλο ''You can do it'' μετα το περας της εμφανισεως.. ;D ;D ;D Εκεί υπάρχει η τριμελης παιδιά + πεθερά. 8) Τα παιδια κουλαντριζονται... Η πεθερα ειναι το θεμα...που σου χαμογελαει αλλα γραφει στο τευτερι βαθμον..3 ''λιαν κακως'' ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση