trolley Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Καλα ρε συ την πειρες στα σοβαρα την ιδεα? Αμέ. Πάντα είμαστε ανοιχτοί σε νέες επενδυτικές προτάσεις. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Και εγώ σε αγαπάω Χανς. :) τα λεμε palmolive :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Εγω θα επαιρνα στρατο και μυστικες υπηρεσιες και θα εγκαθιδρουσα(καλα το εγραψα?) μια παγκοσμια σοσιαλιστικη προσωποκεντρικη δικτατορια.Μετα θα επαιρνα ενα καινουργιο ηλεκτρικο σιδερο στη μαμα μου και για μενα το καινουργιο cd κουρκουλη πειρατικο απο μελος της νιγηριανης μαφιας δεν υπάρχεις φίλε, είσαι θεος.... leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Slash Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Εγω θα επαιρνα στρατο και μυστικες υπηρεσιες και θα εγκαθιδρουσα(καλα το εγραψα?) μια παγκοσμια σοσιαλιστικη προσωποκεντρικη δικτατορια.Μετα θα επαιρνα ενα καινουργιο ηλεκτρικο σιδερο στη μαμα μου και για μενα το καινουργιο cd κουρκουλη πειρατικο απο μελος της νιγηριανης μαφιας δεν υπάρχεις φίλε' date=' είσαι θεος....[/quote'] Καλα μιλαμε δεν ειχα προσεξει τι ειχες πει ρε ακι αλλα εγραψες ιστορια!!!!!!!!!!!!!!! :wink: 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Slash Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Αν και σε ολα αφτα προσθεσεις πως θελεις να καταστρεψεις τον πλανητη γη και να την κανεις για τον αρη μαζι με 1000πιπινια με το δικο σου διαστιμικο λεοφοριο το Αντουανιξ ε τοτε θα σε κανω εικονισμα συνφωνεις arpeggios :?: 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Εγώ παιδιά, χωρίς να θέλω να κάνω τον ποιητή της παρέας, θα αγόραζα όλον τον ελεύθερο χρόνο που λείπει σ'εμένα και τους οικείους μου. Στον δικό μου ελεύθερο χρόνο θα κοπάναγα το φτηνό, καλό μου σετάκι Rockstar Custom EFX και τα φτηνιάρικα τσίκι-τσίκι πιατινάκια της Stagg. Δε χρειάζονται πολλά για την ψυχή μας. Χωρίς καμιά δόση μελαγχολίας, Κώστας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 επίσης θα προσλάμβανα κάποιον σύμβουλο επί πληρωμή για να μου λέει ιδέες για το πως να ξοδέψω τα λεφτά μου :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 Εγώ παιδιά, χωρίς να θέλω να κάνω τον ποιητή της παρέας, θα αγόραζα όλον τον ελεύθερο χρόνο που λείπει σ'εμένα και τους οικείους μου. Στον δικό μου ελεύθερο χρόνο θα κοπάναγα το φτηνό, καλό μου σετάκι Rockstar Custom EFX και τα φτηνιάρικα τσίκι-τσίκι πιατινάκια της Stagg. Δε χρειάζονται πολλά για την ψυχή μας. Χωρίς καμιά δόση μελαγχολίας Συμφωνώ απόλυτα....Αλλά αυτό είναι κάτι εφικτό μες στις άκρες ενώ τώρα λέμε για πράγματα φανταστικα..... :D Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 με τα λεφτά μόνο φθηνά πράγματα αγοράζεις τάδε έφη Not_guilty ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 Aν είχα όλα τα λεφτά που ήθελα θα τα έκανα διπλάσια! :lol: Θα αγόραζα το ebay μαζί με όλες τις vintage κιθάρες που πουλιούνται μέσα Θα αγόραζα το Τhomann Tην Rockinger Την IKEA Ένα δάσος με κουρδισμένα δέντρα Kαι φυσικά με τα μέσα και τα φράγκα που θα είχα θα άνοιγα το πρώτο και μοναδικό Coffee Shop στην Ελλάδα :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση