kourosava Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Εγω θα αγοραζα ενα μικρο νησι με πολλα δεντρα και πολυ νερο, ενα οχταμετρο φουσκωτο, θα εφτιαχνα μια καλυβα και θα ημουν αραχτος ολη τη μερα με μια φραπα χερι και θα αγναντευα το πέλαγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 γεια σου ρε whitenoise :lol: :lol: :lol: :lol: τακι παραδεξου το....αυτο σκεφτηκες και εσυ με το που διαβασες το ποστ του disco :D :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 εμμμ...ειναι να μην το σκεφτεις;; :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
diSco Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 γεια σου ρε whitenoise :lol: :lol: :lol: :lol: γεια σου και απο μενα whitenoise και.... ελπιζω να μην εχετε φουρνους εδω στο ΝΟΙΖ γιατι εχω μια μικρη αλεργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 γεια σου ρε whitenoise :lol: :lol: :lol: :lol: γεια σου και απο μενα whitenoise και.... ελπιζω να μην εχετε φουρνους εδω στο ΝΟΙΖ γιατι εχω μια μικρη αλεργια Αν μπεις στον NOIZ-Φούρνεν θα σου περασει η αλεργια :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 έχουμε εξελιχθεί πλέον φίλε disco...δε θα πονέσεις καθόλου. όλα γίνονται με ενα κουμπί τώρα πια, μέχρι να το συνειδητοποιήσεις θα έχεις γίνει αφρόλουτρο!!! :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Slash Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 γεια σου ρε whitenoise :lol: :lol: :lol: :lol: γεια σου και απο μενα whitenoise και.... ελπιζω να μην εχετε φουρνους εδω στο ΝΟΙΖ γιατι εχω μια μικρη αλεργια Αν μπεις στον NOIZ-Φούρνεν θα σου περασει η αλεργια :lol: :lol: :lol: Σωστος 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
diSco Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 γεια σου ρε whitenoise :lol: :lol: :lol: :lol: γεια σου και απο μενα whitenoise και.... ελπιζω να μην εχετε φουρνους εδω στο ΝΟΙΖ γιατι εχω μια μικρη αλεργια Αν μπεις στον NOIZ-Φούρνεν θα σου περασει η αλεργια :lol: :lol: :lol: Σωστος 8) Ενταξει ρε παιδια αμα ειναι για την πατριδα να μπω. Φταιω εγω που ηθελα να σας λυσω το προβλημα. Αλλα γι' αυτο αυτη η χωρα παει πισω , γιατι τις ωραιες ιδεες τις κανουμε σαπουνι (εδω δακρυζετε μπου χου χου ου ααααα χαχαχαχαχαχαχα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 disco πλακα κανουμε ρε :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 γεια σου ρε whitenoise :lol: :lol: :lol: :lol: γεια σου και απο μενα whitenoise και.... ελπιζω να μην εχετε φουρνους εδω στο ΝΟΙΖ γιατι εχω μια μικρη αλεργια Αν μπεις στον NOIZ-Φούρνεν θα σου περασει η αλεργια :lol: :lol: :lol: Σωστος 8) Ενταξει ρε παιδια αμα ειναι για την πατριδα να μπω. Φταιω εγω που ηθελα να σας λυσω το προβλημα. Αλλα γι' αυτο αυτη η χωρα παει πισω ' date=' γιατι τις ωραιες ιδεες τις κανουμε σαπουνι (εδω δακρυζετε μπου χου χου ου ααααα χαχαχαχαχαχαχα)[/quote'] Ακομα στο σαπουνι εισαι..............γαλακτωμα για μετα την αποτριχωση φτιαχνουμε τωρα :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση