antouan_z Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Αυτό ΔΕ που είναι αυτονόητο είναι ότι σε κάθε σπίτι θα υπήρχε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ πιπίνι σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ χώρο μέσα σε ΚΑΘΕ σπίτι μου. ¶λλο στο σαλόνι άλλο στο μπάνιο άλλο-ες στην κρεββατοκάμαρα άλλο στην κουζίνα μόνο και μόνο να μην ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ η ματιά μου. Κάβα σε κάθε σπίτι. Αμάξι με μοντέλα οδηγό και άλλο πιπίνι πίσω μαζί μου (εννοείται)........ ΘΕΕ ΜΟΥ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Αυτό ΔΕ που είναι αυτονόητο είναι ότι σε κάθε σπίτι θα υπήρχε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ πιπίνι σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ χώρο μέσα σε ΚΑΘΕ σπίτι μου. ¶λλο στο σαλόνι άλλο στο μπάνιο άλλο-ες στην κρεββατοκάμαρα άλλο στην κουζίνα μόνο και μόνο να μην ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ η ματιά μου. Κάβα σε κάθε σπίτι. Αμάξι με μοντέλα οδηγό και άλλο πιπίνι πίσω μαζί μου (εννοείται)........ ΘΕΕ ΜΟΥ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ!!!!!!!! ΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μα γιατί νομίζεις ότι θα σε ΔΙΟΡΙΖΑ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ των πρακτορείων μου? ποιός άλλος εκτός από μένα θα έκανε τόσο ...... λεπτή και ....έμπιστη δουλειά εν απουσία μου?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Αυτό ΔΕ που είναι αυτονόητο είναι ότι σε κάθε σπίτι θα υπήρχε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ πιπίνι σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ χώρο μέσα σε ΚΑΘΕ σπίτι μου. ¶λλο στο σαλόνι άλλο στο μπάνιο άλλο-ες στην κρεββατοκάμαρα άλλο στην κουζίνα μόνο και μόνο να μην ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ η ματιά μου. Κάβα σε κάθε σπίτι. Αμάξι με μοντέλα οδηγό και άλλο πιπίνι πίσω μαζί μου (εννοείται)........ να προσθέσω πως θα τις έβαζα να μου μαγειρεύουν και να μου ζητάνε ταπεινά συγγνώμη που το φαγητό είναι κάτι λιγότερο από τέλειο με ύφος ΠΟΛΥ παραπονεμένο και ναζιάρικο. μετά θα προσπαθούσαν να με ευχαριστήσουν αλλιώς. :lol: και ΦΥΣΙΚΑ θα πραγματοποιούσα το απίστευτο.θα ΑΓΟΡΑΖΑ ΤΗΝ LANNY BARBIE :lol: :lol: :lol: :lol: εφ'όρου ζωής στο σαλόνι μου(και στο κρεββάτι μου :lol: ).θα την έβαζα σε όλα τα πόστα.καμαριέρα, μαγείρισσα, καθαρίστρια, να μου κάνει την αθώα πρόσκοπο που μου πουλάει μπισκότα και άλλα πολλά :lol: :lol: ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ANTOUAN!!!ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
diSco Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 To 99% αυτων που απαντησαν εκτος απο τα κλασσικα (σπιτια,αυτοκινητα,γκομενες κτλ...) θα ηθελε ενα στουντιο με ολα τα καλουδια μεσα. ΣΩΣΤΑ? σωστα. Ρε παιδια το club του NOIZ εχει 2600 εγγεγραμενα μελη. Ας υποθεσουμε οτι τα 1000 θα τους ενδιεφεραι ενα στουντιο. Γιατι δεν βαζεται απο 50 ευρω ο καθενας να μαζεψεται 50.000, να εξοπλισεται ενα στουντιο το οποιο θα κανουν χρειση μονο τα μελη? εεεεε? Και οποιος θελει μετα βεβαια να γινει μελος να παιζει συνδρομη μηνηαια για τα λειτουργικα εξοδα. Και ας κανει χρηση του στουντιο. Στο τελος θα βγουν και φραγκα αποπανω για περεταιρω επενδυσεις. Γι' αυτο αφηστε τα ονειρα λεω εγω για τους τυχερους του λοττο....και ξεκινηστε δουλεια :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vangelisorfas Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 ... ένα studio στο υπόγειο της μονοκατοικίας μου (με θέα τη θάλασσα' date=' εννοείται)[/quote'] Πρώτη φορά ακούω για υπόγειο με θέα... και μάλιστα θάλασσα! www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
diSco Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 To 99% αυτων που απαντησαν εκτος απο τα κλασσικα (σπιτια' date='αυτοκινητα,γκομενες κτλ...) θα ηθελε ενα στουντιο με ολα τα καλουδια μεσα. ΣΩΣΤΑ? σωστα. Ρε παιδια το club του NOIZ εχει 2600 εγγεγραμενα μελη. Ας υποθεσουμε οτι τα 1000 θα τους ενδιεφεραι ενα στουντιο. Γιατι δεν βαζεται απο 50 ευρω ο καθενας να μαζεψεται 50.000, να εξοπλισεται ενα στουντιο το οποιο θα κανουν χρειση μονο τα μελη? εεεεε? Και οποιος θελει μετα βεβαια να γινει μελος να παιζει συνδρομη μηνηαια για τα λειτουργικα εξοδα. Και ας κανει χρηση του στουντιο. Στο τελος θα βγουν και φραγκα αποπανω για περεταιρω επενδυσεις. Γι' αυτο αφηστε τα ονειρα λεω εγω για τους τυχερους του λοττο....και ξεκινηστε δουλεια :wink:[/quote'] ΑΑΑΑ και ξεχασα αμα θελετε βαλτε και απο αλλο ενα 50ρικο γιατι θελω να παρω μια BMW M3 (αντε θα σας το δινω και βολτα...με' μενα μεσα βεβαια δεν θελω μ......ες) ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 ... ένα studio στο υπόγειο της μονοκατοικίας μου (με θέα τη θάλασσα' date=' εννοείται)[/quote'] Πρώτη φορά ακούω για υπόγειο με θέα... και μάλιστα θάλασσα! Θέα να έχει η μονοκατοικία και όχι το υπόγειο, βρε! :D Ή μάλλον θα έχει θέα στο γκαράζ με τις ferrari, m3, lotus, koenigsseg (μάλλον δεν το γραψα σωστά), zonda κλπ... 8) one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalash Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΠΑΡΤΤΕ ΤΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑ!!! ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΩΩΩΩ!!! Θα σας τα κανω ολα εγω τα χατηρια γιατι σας αγαπαω, ειμαι καλος ανθρωπος κ σας παω ρε αλλανια...Ζαχαρη θα τα περναγατε να ειστε σιγουροι γι αυτο... Τι???? Θελετε κ αλλα???Ολα εγω παιδαραδες κ παιχταραδες μου... Με τοσα λεφτα θα σας αλλαζα τον κοσμο... Θα ηταν ολα τοσο τελεια... Ας πεσουνε στα χερια μου κ να ξερετε οτι δεν θα χασετε... Ποσο καλος ανθρωπος ειμαι τελικα? (Πτανα τυχη ακους??? ΤΟυς αλλους σκεφτομαι...) f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 To 99% αυτων που απαντησαν εκτος απο τα κλασσικα (σπιτια' date='αυτοκινητα,γκομενες κτλ...) θα ηθελε ενα στουντιο με ολα τα καλουδια μεσα. ΣΩΣΤΑ? σωστα. Ρε παιδια το club του NOIZ εχει 2600 εγγεγραμενα μελη. Ας υποθεσουμε οτι τα 1000 θα τους ενδιεφεραι ενα στουντιο. Γιατι δεν βαζεται απο 50 ευρω ο καθενας να μαζεψεται 50.000, να εξοπλισεται ενα στουντιο το οποιο θα κανουν χρειση μονο τα μελη? εεεεε? Και οποιος θελει μετα βεβαια να γινει μελος να παιζει συνδρομη μηνηαια για τα λειτουργικα εξοδα. Και ας κανει χρηση του στουντιο. Στο τελος θα βγουν και φραγκα αποπανω για περεταιρω επενδυσεις. Γι' αυτο αφηστε τα ονειρα λεω εγω για τους τυχερους του λοττο....και ξεκινηστε δουλεια :wink:[/quote'] ΑΑΑΑ και ξεχασα αμα θελετε βαλτε και απο αλλο ενα 50ρικο γιατι θελω να παρω μια BMW M3 (αντε θα σας το δινω και βολτα...με' μενα μεσα βεβαια δεν θελω μ......ες) ευχαριστω DISCO μηπως εισαι εβραιος?? 8O προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 γεια σου ρε whitenoise :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση