hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Γιατί η οικογένεια, η αγάπη, η ζωή, η μουσική και ότι θέλει ο καθένας είναι ο κόσμος μας ;) ;) ;) Youre_My_World.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Ωραιο,μου αρεσε σαν ιδεα. Εχω διαφωνιες βεβαια για τα εφε αλλα χεστηκες ;D ;D γενικα ειναι ωραιο.Ευγε. ΥΓ Με ποσα εφε επεξες ρε μπαγασα? απο καποια πεταλιερα τα εβγαλες ολα? http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Ωραιο,μου αρεσε σαν ιδεα. ..του σατριγιάννη είναι η ιδέα,αυτό είναι διασκευή. Λίγο εκτός χρόνου,αλλά όχι κι άσχημο. Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 ..του σατριγιάννη είναι η ιδέα,αυτό είναι διασκευή. Λίγο εκτός χρόνου,αλλά όχι κι άσχημο. ουπς...!!! :o :o το πέταξα το μαργαριτάρι μου παλι....με φαγανε τα τσιγγανικα ρε παιδια. http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Ωραιο,μου αρεσε σαν ιδεα. Εχω διαφωνιες βεβαια για τα εφε αλλα χεστηκες ;D ;D γενικα ειναι ωραιο.Ευγε. ΥΓ Με ποσα εφε επεξες ρε μπαγασα? απο καποια πεταλιερα τα εβγαλες ολα? satchurator με wah στην αρχή, μετά pog, μετά phaser, μετά καθαρό με chorus και μετά πάλι satchurator με wah ;D ;D ;D ..του σατριγιάννη είναι η ιδέα,αυτό είναι διασκευή. Λίγο εκτός χρόνου,αλλά όχι κι άσχημο. το έχω ξαναγράψει βέβαια ότι αυτό το ρημάδι το δεξί μου χέρι με τον μεταλλικό αγκώνα, αργεί να εκτελέσει κάποια δέκατα τις εντολές του εγκεφάλου (που πιστεύω ότι έχω, αν και κάποιοι διαφωνούν ;D ;D ;D). Πάλι καλά που παίζω κιόλας. όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Πρωτα απ ολα χαιρομαι που ακολουθησες τη συμβουλη μου και διασκευασες Satch. ;D ;D Σε σχεση με τα πιο παλια σου νομιζω οτι εχει πολυ καλυτερες δυναμικες το παιξιμο. Δε μ αρεσει βεβαια αυτο το backing track αλλα ετερον εκατερον. Well done! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 το έχω ξαναγράψει βέβαια ότι αυτό το ρημάδι το δεξί μου χέρι με τον μεταλλικό αγκώνα, αργεί να εκτελέσει κάποια δέκατα τις εντολές του εγκεφάλου (που πιστεύω ότι έχω, αν και κάποιοι διαφωνούν ;D ;D ;D). Πάλι καλά που παίζω κιόλας. μην το σκέφτεσαι σαν bug,σκέψου το ως feature.Την επόμενη φορά να διασκευάσεις το Cochise των Audioslave: αλλά χτύπα τις χορδές με τον αγκώνα.Είμαι σίγουρος πως ο ήχος θα είναι εξωπραγματικός ;) Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Πρωτα απ ολα χαιρομαι που ακολουθησες τη συμβουλη μου και διασκευασες Satch. ;D ;D Σε σχεση με τα πιο παλια σου νομιζω οτι εχει πολυ καλυτερες δυναμικες το παιξιμο. Δε μ αρεσει βεβαια αυτο το backing track αλλα ετερον εκατερον. Well done! Είμαι καλό παιδί 8) και ακολουθώ τις συμβουλές ;D, backing track δεν υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο. Όσον αφορά το παίξιμο, αφού καταφέρνω και τα γράφω σε διάστημα μιας ώρας, είμαι ικανοποιημένος. Μπορώ πάντως και καλύτερα :P όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Μπράβο πάνω Πάνο μου άρεσε το παίξιμο, και ειδικά οι ήχοι που χρησιμοποίησες.... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 μην το σκέφτεσαι σαν bug,σκέψου το ως feature.Την επόμενη φορά να διασκευάσεις το Cochise των Audioslave: αλλά χτύπα τις χορδές με τον αγκώνα.Είμαι σίγουρος πως ο ήχος θα είναι εξωπραγματικός ;) Τι είπες τώρα ;D, δεν το είχα σκεφτεί, το μόνο κακό είναι ότι το τιτάνιο που μου έβαλαν είναι απομαγνητισμένο >:(. Κόλαση θα γινόταν όποτε θα πλησίαζα τις χορδές, άμα δεν ήταν ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση