hitman Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Toσες σελίδες και ακόμα δεν ανέφερε κανείς τι οδηγεί, εκτος απο τον studio54 με το... ξεχειλωμένο 20v :D Ok λοιπόν. Οδηγώ ένα Mountain Bike IDEAL Alpha του '96 21 ταχυτήτων (3x7) τροποποιημένο (ανάρτηση, ζάντες διπλές αλουμινίου, Shimano V-Brake). Και έχω κάνει και αρκετά off-road στα νιάτα μου... Δυναμομέτρηση δεν μου έχω κάνει... ;D Shoot him again. His soul is still dancing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
watchmen Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 που πρέπει να πας για δυναμομέτρηση σε καρδιολόγο ??? I am chasomeritus and Goal Keeper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Κι εγώ toyota corolla έχω παιδιά και είναι ίσως το πιο απροβλημάτιστο αυτοκίνητο που υπάρχει. Αλλά όμως έχω και ένα mercedes E200 avantgarde '07 που αν κανεις ταξιδι μ΄αυτό καταλαβαίνεις ότι όλα τα άλλα αμάξια είναι ''κουβάδες'' και το mercedes είναι πραγματικό ''άρμα''!!! Κάποιοι έιπαμε 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ballbreaker Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Tα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα.... " Θείο! Έχει η fender κόκκαλα;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση