freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δεν ξερω αν ειναι απ το τελευταιο ή προτελευταιο αλλα... ΕΠΟΣ GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 οντως ΕΠΟΣ θα συμφωνησω - γιατι ονομασες το θρεντ ετσι ? ειναι απο το secret society τον προτελευταιο δλδ περιεργο - καπου εχω το cd και το εχω χασει ::) ::) ::) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!Και τι πενιες βαραει στο τελος(καραμπινα Moore). Στην αρχη του βιντεο ειναι η γυναικα του που χαθηκε η κοπελα πριν 3-4 χρονια.Κω.....σταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 γιατι ονομασες το θρεντ ετσι ? Εχω 16bit πληκτρολογιο και γραφει ο,τι θελει.. :P ;D :-* Ο Lord το ξεκινησε επειδη δειχνει τον Νορουμ με ΑΠΛΟ εξοπλισμο κι ενα delay του 1920.. (2μισ bit ;D) (καραμπινα Moore). Berreta? GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Berreta? Πολυβολο σε λεω. Για του λογου το αληθες(μεγαλη ομοιοτητα σε παιξιμο και ηχο): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Oντως. Παντως δεν τον ειχα συνδυασει ποτε με Μουρ. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Συνδυασμος που σκοτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Χαίρομαι που σας φάνηκε ενδιαφέρον το βίντεο guys...Aπ'ότι κατάλαβα βέβαια χρησιμοποιεί και τους δυο ενισχυτές ταυτόχρονα γι'αυτό έχει τόσο γεμάτο και ογκώδη ήχο....να μην περιμένουμε δηλαδή με έναν jcm800 (ειδικά χωρίς καμπίνα) και μια LP να βγάλουμε τέτοιον ήχο :'( :'( :'( Βέβαια πάνω απ'όλα αυτό που λέει ο freerock Εννουσα οτι ο ηχος βγαινει απ τα δαχτυλα! ;) Nα συμπληρώσω: και από την Les Paul, και από την Les Paul... ;D (και εγώ στρατοκαστεράκιας είμαι φίλε freerock, αλλά όπως πολυ καλά ξέρεις και ο ίδιος ο συνδυασμός gibby-jcm είναι κλασσικός και σε τέτοια κομμάτια ΣΚΟΤΩΝΕΙ...) Ρε παιδια,αυτος δεν επαιζε με στρατ? Ή ειναι ιδεα μου και οποιος κιθαριστας μ'αρεσει νομιζω οτι παιζει με στρατ? ;D Με lp και flying V παίζει απότι ξέρω (δεν ξέρω για παλαιότερα...) Ελπίζω freerock μετά από αυτό το thread να βάζεις λίγο πιο συχνά την Gibby στο βύσμα... ;D Είδες, μέιπλ μανίκι έχει και του ανθρωπou...κρίμα να έχεις τέτοια όργανα στον πάγκο. Κάπου διάβασα σε παλιό ποστ σου ότι, όντας ''νυμφευμένος'' με στράτ, την έχεις μόνο για καμμιά ''απιστία'' την LP....Αναπληρωματική δηλαδή...έλεος... ;D ;D ;D ;D Λοιπον.. Απο καμερα-κινητο για να ακουγονται με την Πωλα και τον βουτυρατο πανωμαγνητοdrive ηχο αυτα τα σηκωματα διαρκειας τοσο ΟΛΟΣΩΣΤΑ πρεπει να σαι πολυ παιχτης. Βεβαια τα κανει τα ''καλυψη-αποκρυψη''βιμπρατα του αλλα και παλι.... Πω τον Νορουμ τον παιχταρα! :o :o :o Όντως ακούγεται πολύ καλά το βίντεο αλλά όπως λέει και αυτός που το ανέβασε, είχε καλή κάμερα (με καλό mic). Ακούστε τα τύμπανα πως ακούγονται...Αυτό φυσικά δεν κάνει τον John Norum λιγότερα παιχταρά.... Μόνο εγώ ακούω Moore (Gary εννοώ) και Roth στο παίξιμό του? Kαι εγώ....τουλάχιστον με τους Europe δείχνει πιο Moore-ικός (δεν τον έχω ακούσει σε προσωπικές δουλειές για να είμαι ειλικρινής). Το αποδεικνύουν άλλωστε τα tribute που αναφέρθηκαν παραπάνω (στο βίντεο μόλις τελείωνει το κομμάτι κοιτάξτε τον χαιρετισμό που κάνει στον Moore κοιτώντας ψηλά). Και επειδή το ψιλο-ξεφτίλησα παραπάνω... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 μαγκας.......... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Πολύ ωραίος παίχτης :D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση