John Goumis Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Έτυχε να δω το συγκεκριμένο βίντεο και είπα να το μοιραστώ εδώ, πιστευω θα φανεί ενδιαφέρον στους fans των Europe (ή της συγκεκριμένης ''σχολής''), αλλά και λόγω της λιτότητάς του. Τίποτα ιδιαίτερο, όπως λέει και ο ίδιος ''really simple set-up but it sounds amazing''...Πέρα από τις κιθάρες, μια jcm 800 κεφαλή 50watt (του αρκούν όπως λέει, δεν χρείαζεται να ξεκουφαίνεται όλη η μπάντα με 100watt ;D) χωρίς κάποια ''μόντα'' (πέρα από αλλαγή λυχνιών), καμπίνα marshall με 30ari celestion vintage ηχείο, και ένα ΠΟΛΥ λιτό pedalboard που αποτελείται από ένα chorus, το switch channel του ενισχυτή, ένα JD crybaby και το switch για την ενεργοποίηση του delay (st-3000 roland digital delay, που αυτό όλο κι όλο αποτελεί το rack του μαζί με ένα κουρδιστήρι!) και shure 57 μικρόφωνα.... Μου έκανε εντύπωση το λιτό του σετ-άπ....δεν ξέρω αν είναι ο μόνος αλλά από άλλα βιντεάκια που έχω δει έχω ζαλιστεί από το κτηνώδες rig που κουβαλάνε πολλοί διάσημοι παίχτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Αγαπημενος παιχταρας! Δεν χρειαζεται πολλα.Εχει δαχτυλα,απιστευτα! Σ ευχαριστουμε Lord! Hταν ενδιαφερον! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Εχει δαχτυλα,απιστευτα! Και ήχο φίλε Σταύρο ;)! Αν και εδώ το παρακάνει λίγο στο παίξιμο, παρ' όλο που το κομμάτι σκοτώνει! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Και ήχο φίλε Σταύρο ;)! Εννουσα οτι ο ηχος βγαινει απ τα δαχτυλα! ;) Τι επος ανεβασες! Το παρακανει με το wah.Κατα τ αλλα..γιομιζει ο τοπος πεντατονικη και πουλυ γουσταρου! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Τι επος ανεβασες! Παρά το nick μου κάτι σκαμπάζω και από άλλες μουσικές! ;) ;D Το παρακανει με το wah.Κατα τ αλλα..γιομιζει ο τοπος πεντατονικη και πουλυ γουσταρου! Όχι μόνο με το wah. To παρακάνει γενικά (πολλές νότες και ειδικά πολλές "πενιές" που ίσως δεν χρειάζονταν σε κάποια σημεία) κάπου "μπουκώνει". Μόνο εγώ ακούω Moore (Gary εννοώ) και Roth στο παίξιμό του (phrasing και ήχο)?? Σε ευχαριστούμε Lord_Goumis! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Μόνο εγώ ακούω Moore (Gary εννοώ) και Roth στο παίξιμό του (phrasing και ήχο)?? Οχι,κι εγω. Αλλα ειναι και το κομματι Μούρικο ;D. Ο Νορουμ ειναι πιο Χεντριξικος απ τον Μουρ,κι ας τον μαθαμε απ τα ''γυαλισμενα'' Europe σολα. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Αλλα ειναι και το κομματι Μούρικο ;D. Σωστός! ;) Ο Νορουμ ειναι πιο Χεντριξικος απ τον Μουρ Ίσως λόγω wah! ;) κι ας τον μαθαμε απ τα ''γυαλισμενα'' Europe σολα. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται (εκτός των Europe) εγώ τον ξέρω πιο πολύ από τις προσωπικές του δουλειές. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Φοβερος κιθαριστας!Ο Moore ηταν η βασικη του επιρροη και ο αγαπημενος του- το λεγε παντου ο ανθρωπος.Σε πολλα τον ειχε ξεσηκωσει νοτα προς νοτα και γι αυτο ο Moore παλιοτερα τον εκραζε συνεχεια.Μετα εφτιαξαν οι σχεσεις των. Μαλιστα ο Norum του χει αφιερωσει ολοκληρο cd του. Ωραιο και ενδιαφερον vid Lord.Eυγε! Oταν παιζεις παιζεις.Τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Europe - Tribute to Gary Moore - Shepherds Bush Empire 19/2/2011[/url] Oταν παιζεις παιζεις.Τελος. Λοιπον.. Απο καμερα-κινητο για να ακουγονται με την Πωλα και τον βουτυρατο πανωμαγνητοdrive ηχο αυτα τα σηκωματα διαρκειας τοσο ΟΛΟΣΩΣΤΑ πρεπει να σαι πολυ παιχτης. Βεβαια τα κανει τα ''καλυψη-αποκρυψη''βιμπρατα του αλλα και παλι.... Πω τον Νορουμ τον παιχταρα! :o :o :o Ρε παιδια,αυτος δεν επαιζεμε στρατ? Ή ειναι ιδεα μου και οποιος κιθαριστας μαρεσει νομιζω οτι παιζει με στρατ? ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Βεβαια τα κανει τα ''καλυψη-αποκρυψη''βιμπρατα του αλλα και παλι.... Πω τον Νορουμ τον παιχταρα! :o :o :o Σωστο αυτο Σταυρε αλλα η ουσια δεν αλλαζει.Ο τυπος εχει τα παντα ολα πακετο. Και γραφει και καλα κομματια.Το τελευταιο των Europe παντως ειναι ισως το καλυτερο τους και σιγουρα το πιο hard τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση