greekdrums Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 ο μηπως εμεινε λιγο μαλακας στο τελος o jay z ... ;D δες εδω που παιζει το ιδιο κομματι και ειναι και ολιγον τι κομματια σε ποιο περσοναλ καταστασεις.... www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Α ρε greekdrums μας εφτιαξες το απογευμα ..μου αρεσε παρα πολυ ο Gavin πολυ ωραια φρασεολογια και ρολοι μπραβο του ....πρεπει να ειναι γυρω στα σαραντα (διορθωστε με ) ειναι ωριμος ,με εξυπνες ιδεες και πολυ καλο χτυπημα για groove δεν μιλαμε ..σκιζει .Μπραβο του . Ο τεως μικρος βαραει οντως αλυπητα και ηταν και λιγο αγχωμενος νομιζω, δεν μου αρεσε ιδιατερα και ο ηχος του σκοτωνε το χτυπημα ηταν και το κομματι περιεργο (δεν ειχε τον ογκο που επρεπε το σετ απο ηχητικη καλυψη προφανως ...αυτα γινονται και στα καλυτερα show τι να κανουμε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Πάρτε και τον Copeland: http://www.drummerworld.com/Videos/stewartcopelandletterman.html Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Πάρτε και τον Copeland: http://www.drummerworld.com/Videos/stewartcopelandletterman.html Οϊ μανουλαμ'.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greekdrums Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 οραιος ο χαρης..... εεεε ................ο copeland εννοω www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Αν και ειναι ο αγαπημενος μου....{εχω ανεβασει ολοκληρο θεμα για τη παρτη του}....φαινετε λιγος ρε γ***τι μου μπροστα στο G. Harrison και το Τ. Royster.. Μου θυμισε εκεινο το Buddy rich day με τον Phil Collins - Dennis Chambers - Steve smith... Που πας ρε Καραμητρο..με τα θηρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Mπα,απλα ο Stewart ως συνηθως ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ,οι αλλοι κανουν τους ζογκλερ... ;D ;D,αλλωστε νομιζω οτι ειναι και η πρωτη φορα στη ζωη μου που τον βλεπω να σολαρει.... Τι γκρουβ που εχει ο φουστης ομως..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greekdrums Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 επισεις sheila e banging da drums ;D Drum Solo Week - Sheila E (June 7/11) www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 ...ντραμακλα ΚΑΙ μιλφαρα...ΚΑΙ με ψηλοτακουνα!!! :o :o :o ΚΑΙ φωναρα...κι οποιος την εχει δει και να χορευει...μερικες φορες ο θεος χαριζει απλοχερα..απο τετοιο σοι βεβαια που κραταει... οσο για τον στουαρτ-και μιλαω ο ανθρωπος που επι χρονια ειχα εικονοστασι στο δωματιο μου-χωρις τους αλλους δυο...κατι...κατι... ;) παρολα αυτα συγκινηθηκα που τον ακουσα να κανει σολο.... φοβερο παντως ε...?καθε βδομαδα κι αλλος ντραμερ guest και μαλιστα να κλεινει το σοου...!εδω,οιμονες φορες που θυμαμαι να ειδα ντραμερ στο επικεντρο τησ prime time tv ηταν μια φορα ενα αφιερωμα στον αναστασιαδη,τον κουβατσεα στο φεημ στορυ και τον σωτηρακη απο την κυπρο να παιζει με τον ρεμο...τι συγκρινεις τωρα,θα μου πεις...στην αμερικη τα ντραμς ειναι κατι σαν το μπουζουκι για μας...ξερω,αλλα παρ'ολα αυτα... :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
December Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 επισεις sheila e banging da drums ;D She can bang me anytime ;D ;D Sheila E, Η απολυτη θεά. ...ντραμακλα ΚΑΙ μιλφαρα...ΚΑΙ με ψηλοτακουνα!!! :o :o :o ΚΑΙ φωναρα...κι οποιος την εχει δει και να χορευει...μερικες φορες ο θεος χαριζει απλοχερα..απο τετοιο σοι βεβαια που κραταει... Ω ναι, ναι , ναι !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση