Προς το περιεχόμενο

Αν ξερ'ς να παιζ'ς...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

;D

τοτε και με την ...κομπιουτα μαμω τους ηχους εχεις... ;D

(δειτε και τα πλαϊνα....)

δεδομενου οτι ο Τζωνυ ειναι ισως ο...γρηγοροτερος κιθαριστας του πλανητη...το latency μαλλον δεν τον προβληματιζει... ;D  

εξω απο την πλακα ο ΚΑΘΑΡΟΣ ηχος του (που ειναι και ο δυσκολοτερος για τα amp sims μια και ο βρωμικος ειναι piece of cake πλεον) ειναι εντυπωσιακος.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι ειναι....αμα εισαι ''ψαγμενος'' και σε χερια και σε αυτι οτι...''μπρικι'' και να πιασεις στα χερια σου θα ζωγραφισεις :P.....τι να λεμε τωρα....μπρικια κολλαμε? ;D ;D ;D ;D

O τύπος είναι φαινόμενο! Είναι αλήθεια ότι βλέπει ελάχιστα?

ναι ειναι "legally blind"

Τρομερός παίχτης… απορώ με την Fender και το λόγο δεν έφτιαξαν σε αυτόν τον άνθρωπο μια signature tele, νομίζω πως θα ήταν από τους καλύτερους πρεσβευτές της tele…

...When i got the music i gotta place to go...

• Moderator

Τι να την κάνει την Tele...του φτιαξε η PRS μια signature που είναι σχεδόν το απόλυτο session όργανο (αν και αυτό θα μπορούσα επίσης να το πώ και για την CE24 και την Swamp Ash Special)...και είναι και πανέμορφη!

και είναι και πανέμορφη!

ε....καλα μην ορκιζεσαι κι ολας... ;D...(εμενα μου μοιαζει με μια σερβαντα που ειχε η γιαγια μου πανω στην οποια χυθηκε ενα,απαραδεκτο,μπλε χρωμα απο τον μαστορα που εβαφε τα παραθυρα στο εξοχικο... ;D)

ΑΛΛΟ πραμα ηταν με την tele ο Τζωνης μας (ευτυχως μας επισκεπτεται ακομα στο telecaster.com.... ;D)

Τι να την κάνει την Tele...του φτιαξε η PRS μια signature που είναι σχεδόν το απόλυτο session όργανο (αν και αυτό θα μπορούσα επίσης να το πώ και για την CE24 και την Swamp Ash Special)...και είναι και πανέμορφη!

O Τζώνης ΔΕΝ είναι (εδώ και καναδυό χρόνια) στο roaster της PRS. Τις signature που είχε  τις έχει πουλήσει όλες στο ebay.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

• Moderator

ε....καλα μην ορκιζεσαι κι ολας... ;D...(εμενα μου μοιαζει με μια σερβαντα που ειχε η γιαγια μου πανω στην οποια χυθηκε ενα,απαραδεκτο,μπλε χρωμα απο τον μαστορα που εβαφε τα παραθυρα στο εξοχικο... ;D)

;D ;D ;D ;D ;D

Καλά αυτό πάει για μετάφραση κι ανέβασμα στο "birds and moons" ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρώτη τέτοιου είδους κριτική για finish της PRS!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου