Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 Επιμένω να ελέγξεις το τροφοδοτικό. Αλλιώς... Digitech Διανομέας BON STUDIO S.A. 6 ZAIMI STR. ATHENS 10683 GREECE 0030 1 3809605-8 fax: 0030 1 3827868 [email protected] Η εμπειρία μου από το customer service και το technical service του συγκεκριμένου καταστήματος προ τετραετίας υπήρξε από δραματική έως τραυματική και βεβαίως ιδιαίτερα πολυέξοδη...Πραγματικά προτείνω οποιαδήποτε άλλη λύση ως περισσότερο ενδεδειγμένη...Μακριά από το service του Bon Studio για τον Θεό....
Reborn Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 Το θέμα είναι αν βρω τροφοδοτικό με τα ίδια χαρακτηριστικα με αυτό που έχω το digitech(πχ 9v και ορισμένα mA) να το δοκιμάσω ελεύθερα και ας μην είναι digitech....?
staaronis3 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 Είπα σου μη το σκαλίσεις πριν μου το φέρεις. Και ΜΗΝ δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό πέρα απ το δικό του, μπορεί να τα κάνεις χειρότερα μη πω τη λέξη τι. Σου είπα, θα κοιτάξουμε τροφοδοτικό, βύσματα (ήχου και τροφοδοσίας) και μετά βλέπουμε. Το πιθανότερο είναι να φτέει κάτι απο αυτά. Κανε υπομονή λίγο, και οι μέρες πλησιάζουν. Μήπως τα βύσματα όταν τα έβαζες "κουνούσαν" κάπως; Μήπως τα άκουγες κάποιο θόρυβο κατα τη λειτουργία του; Σα κάτι να μην έκανε καλά επαφή; Μήπως το πήρες απο νησί ή παραθαλάσια περιοχή με προβλημα υγρασίας ή αλμύρα; LoL
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Guru Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Η εμπειρία μου από το customer service και το technical service του συγκεκριμένου καταστήματος προ τετραετίας υπήρξε από δραματική έως τραυματική και βεβαίως ιδιαίτερα πολυέξοδη...Πραγματικά προτείνω οποιαδήποτε άλλη λύση ως περισσότερο ενδεδειγμένη...Μακριά από το service του Bon Studio για τον Θεό.... Τότε ΄να πάει στο service του Χναράκη ;D
staaronis3 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Μήπως το service του (του Χναράκη εννοώ) ψάχνει για ηλεκτρονικό; ( :P ) LoL
Reborn Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Παιδιά το θέμα λύθηκε ως εξής!Πήρα το πετάλι σε ένα μαγαζί και τους έδειξα τι συμβαίνει...βάλαμε ένα no-name τροφοδοτικό με τα ίδια specs και το πετάλι δούλεψε κει έπαιξε κανονικότατα...αγόρασα αυτό το τροφοδοτικό,το οποίο αν και όχι το καλύτερο δεν είναι και το χειρότερο(και το ακριβότερο κατ'επέκταση) και επειδή το μαγαζί στο οποίο το πήγα φέρνει digitech,θα μου φέρει ένα harman pro τροφοδοτικό,όπως αυτό που είχε μέσα το jamman stereo....και λύθηκε η υπόθεση.... Η μάλλον όχι....τι έγινε και τα έπαιξε τόσο εύκολα το τροφοδοτικό?τόσο "ευαίσθητη" είναι η digitech?ποτέ δε θα μάθουμε... 8) Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!Noizάδες μακράν οι καλύτεροι!^^
georgekz750 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Μικρο το κακο τοτε. Ενταξει,τα περισσοτερα τετοιου ειδους τροφοδοτικα της πλακας ειναι, οτι μαρκα κι αν γραφει το αυτοκολλητο πανω τους ο ιδιος κινεζος τα φτιαχνει μαλλον. Αν μαζευτουν μερικα πεταλια και σοβαρεψει το πραγμα παιρνεις ενα επωνυμο πολυτροφοδοτικο και καθαριζεις ;)
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Guru Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Μήπως το service του (του Χναράκη εννοώ) ψάχνει για ηλεκτρονικό; ( :P ) Όχι ευχαριστώ. Το service του Χναράκη είναι διά χειρός Χναράκη. Αυτό κάνει την διαφορά. Έχει διαφορά.
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Guru Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Παιδιά το θέμα λύθηκε ως εξής!Πήρα το πετάλι σε ένα μαγαζί και τους έδειξα τι συμβαίνει...βάλαμε ένα no-name τροφοδοτικό με τα ίδια specs και το πετάλι δούλεψε κει έπαιξε κανονικότατα...αγόρασα αυτό το τροφοδοτικό,το οποίο αν και όχι το καλύτερο δεν είναι και το χειρότερο(και το ακριβότερο κατ'επέκταση) και επειδή το μαγαζί στο οποίο το πήγα φέρνει digitech,θα μου φέρει ένα harman pro τροφοδοτικό,όπως αυτό που είχε μέσα το jamman stereo....και λύθηκε η υπόθεση.... Η μάλλον όχι....τι έγινε και τα έπαιξε τόσο εύκολα το τροφοδοτικό?τόσο "ευαίσθητη" είναι η digitech?ποτέ δε θα μάθουμε... 8) Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!Noizάδες μακράν οι καλύτεροι!^^ Μικρο το κακο τοτε. Ενταξει,τα περισσοτερα τετοιου ειδους τροφοδοτικα της πλακας ειναι, οτι μαρκα κι αν γραφει το αυτοκολλητο πανω τους ο ιδιος κινεζος τα φτιαχνει μαλλον. Αν μαζευτουν μερικα πεταλια και σοβαρεψει το πραγμα παιρνεις ενα επωνυμο πολυτροφοδοτικο και καθαριζεις ;) Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Κάποια τροφοδοτικά έχουν διαφορά, άσχετα με το "αυτοκόλλητο".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση