Skropi Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 Παιδια να ρωτησω κατι.Η ταστιερα ειναι οντως εβενινη?Ρωταω γιατι σε ενα ταστο εχει ξεβαψει,αρα ειναι βαμενη μαυρη,και στο πανακι οταν την καθαριζω αφηνει λιγο μαυρο ??? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 Βαλε καμια φωτο https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Skropi Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 Δεν εχω την καμερα σπιτι τωρα,αλλα ουτως η αλλως ειναι αχνο,δεν ξερω πως θα φαινοταν.Παντως φενεται απλα αυτο,εχει φυγει λιγο το μαυρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Skropi Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 Παντως πρεπει να πω και το αλλο,εχω στειλει e-mail στην alhambra εδω και αρκετες μερες και δεν εχω λαβει απαντηση.Οποτε μου μπαινουν ψυλοι στα αυτια.Εστειλα και σημερα στον καγμακη e mail και περιμενω να δω.Εαν οντως δεν ειναι ebony παντως θα την επιστεψω ασυζητητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dnightshade Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 Απ'ότι έχει τύχει να διαβάσω,αν το κομμάτι έβενου που χρησιμοποιείται είναι σχετικά ανοιχτόχρωμο,το βάφουν για να φαίνεται καλύτερης ποιότητας.Αυτή είναι η καλύτερη περίπτωση. Η χειρότερη είναι να είναι rosewood η ταστιέρα σου.Απ'όσες φωτογραφιές έχει τύχει να δώ πάντως μια ανοιχτόχρωμη εβένινη ταστιέρα φέρνει λίγο σε rosewoood oπότε βγάλε άκρη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Skropi Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 Το εχω διαβασει και εγω για το βαψιμο,αλλα δεν ξερω τι στο καλο εβαψαν,rosewood η ebony?Θα την βρω την ακρη που θα παει,ολο και καποιος θα ξερει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2011 Το rosewood εχει πορους ενω ο εβενος δεν εχει σχεδον καθολου rosewood ebony https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Skropi Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Λοιπον,πηρα απαντηση απο τον καγμακη οτι ειναι εβενος η ταστιερα,οποτε για την υποστηρηξη του εν λογω καταστηματος ενα μπραβο(προχθες μου εστειλε αλλα δεν ειχα χρονο να ποσταρω).Απο την alhambra ομως ουτε φωνη ουτε ακροαση,οποτε οι τυποι ειναι απλα τραγικοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Skropi Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον,ειχα νεα και απο την ALhambra.Ελειπαν ολο τον αυγουστο σε διακοπες και λενε σιγουρα αληθεια μιας και καθε email που στελνω τωρα το απαντανε ΑΜΕΣΑ και με ΑΚΡΙΒΕΙΑ.Ειχα αδικο και το παραδεχομαι,και απαντανε και γενικα χαιρονται να μιλουν για κιθαριστικα οι ανθρωποι,απλα αυτο που καταλαβα ειναι οτι μαλον δεν εχουν και πολυ προσωπικο,αλλιως δεν εξηγηται ολοκληρο αυγουστο να μην υπαρχει ενας να απανταει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2011 Τι σου απαντησαν τελικα απο εκει; http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση