Προς το περιεχόμενο

Studio στο σπιτι,τι χρειάζομαι;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 88
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καλά πείτε ότι θέλετε εχω κάνει προταση που θα τους μείνει για χρόνια στο κάτω κάτω 5 άτομα είναι δέν μπορούν να βάλουν 180 ευρώ ο καθένας να κάνουν δουλειά και γω λευτά δεν είχα μάζεψα 5000 και τό κανα το προβάδικο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά πείτε ότι θέλετε εχω κάνει προταση που θα τους μείνει για χρόνια

φιλε μου καλε καλε μου φιλε - αφου ειναι discontinued το μοντελο κονσολας που προτεινες και κανει και ενα σκασμο λεφτα τι μας λες ?

εχεις την εντυπωση οτι αυτη η κονσολα δεν θα χαλασει ΠΟΤΕ και οι αλλες θα χαλασουν ? αυτη η κονσολα ΔΕΝ κανει ουτε για τον χωρο που ειναι τα παιδια γιατι ειναι ΠΟΛΥ μεγαλη ουτε προκειτε να καλυψουν φυλαρμονικη για να χρειαζονται 20καναλη.........εσυ το σκεφτεσαι οτι αμα παρουν το συνολο που προτεινες θα πανε ετσι απλα και θα τα στησουν για να παιξουν λαιβ ? κανεις μεγαλο λαθος αν νομιζεις κατι τετοιο..........

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Ξεφυγε το θέμα ή με φαίνεται;  ;D

Χαλαρώστε ρε παίδες,ντάξει είπε ο καθένας αυτο που ήθελε και τέλος.

Μια κουβέντα είπαμε να κάνουμε,τούρκικο σιριαλ το κάναμε  :D

Όσο για τα λεφτά άμα πούμε να βάλουμε και άλλα απλά το καθυστερούμε όλο και περισσότερο γιατί ούτε καν 500 δεν έχουμε ακόμα.

Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει εδώ η συζήτηση αν δεν έχουμε κάτι να πούμε πάνω στο θέμα.

Ευχαριστω.

(Σαν να βγάζω λόγο είναι  ;D )

Άντε και καλή μέρα(και νυχτα) να έχετε.  8)

Ξεφυγε το θέμα ή με φαίνεται;  ;D

Χαλαρώστε ρε παίδες,ντάξει είπε ο καθένας αυτο που ήθελε και τέλος.

Μια κουβέντα είπαμε να κάνουμε,τούρκικο σιριαλ το κάναμε  :D

Όσο για τα λεφτά άμα πούμε να βάλουμε και άλλα απλά το καθυστερούμε όλο και περισσότερο γιατί ούτε καν 500 δεν έχουμε ακόμα.

Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει εδώ η συζήτηση αν δεν έχουμε κάτι να πούμε πάνω στο θέμα.

Ευχαριστω.

(Σαν να βγάζω λόγο είναι  ;D )

Άντε και καλή μέρα(και νυχτα) να έχετε.  8)

+10000000000 ;) ;) ;)

αυτο που δεν καταλαβαινετε ειναι οτι το θρεντ ναι μεν το ανοιξε ο OP αλλα περιεχει πληροφοριες που ισως χρειαστουν και για καποιον αλλον...........δεν γινεται επειδη το ειπε ο ζωγραφος να σταματησουμε οτι πρεπει να το κανουμε κιολας  ;D ;D ;D

Terry rules the bass

αυτο που δεν καταλαβαινετε ειναι οτι το θρεντ ναι μεν το ανοιξε ο OP αλλα περιεχει πληροφοριες που ισως χρειαστουν και για καποιον αλλον...........δεν γινεται επειδη το ειπε ο ζωγραφος να σταματησουμε οτι πρεπει να το κανουμε κιολας  ;D ;D ;D

Χεχε για το σου'πα-μου'πες situation το είπα  ;D

Το θέμα θα βοηθήσει πολλούς,άλλα υπάρχεις κανένας mod να καθαρίσεις το τοπίο.  ;)

Χεχε για το σου'πα-μου'πες situation το είπα  ;D

Το θέμα θα βοηθήσει πολλούς,άλλα υπάρχεις κανένας mod να καθαρίσεις το τοπίο.  ;)

δεν χρειαζεται για το χαβαλε μας το κανουμε...... ;D ;D ;D

Terry rules the bass

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου