Προς το περιεχόμενο

Συνδέοντας με MIDI τα Roland GR-20 > rack synthesizer > DAW

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύνθια δεν θα παίξω αφού όλα τα σύνθια θα παιχτούν από Midi κιθάρες!!!

Δεν έχει καταλάβει τίποτα...οι του blues, έχουν περιορισμένη αντίληψη!!!!

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 89
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Σήμερα....ΚΑΙ δεν έμαθα τίποτα ΚΑΙ μου χαλάτε και το θέμα... 8)

It sucks to be on the receiving end παππούλη, έτσι;  8)

και ο The Genius Loci τα Hammond

William = Genius Loci

Τώρα γιατί ο Τσίλιας έγινε Γουλιέλμος, μόνο ο Επικούρης το γνωρίζει.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Ω ρε τι του είπεεεε....

το μόνο που θα καταφέρει είναι να μείνει εκτός μπάντας...μιά ζωή να παίζει blues... ;) ;D

το μόνο που θα καταφέρει είναι να μείνει εκτός μπάντας...μια ζωή να παίζει blues... ;) ;D

Και να να πεις έστω ότι τα παιζα (καλά) κι αυτά, στο διάολο να πάει............. :-[

(εδώ είναι που μπαίνετε και αρχίζετε όλοι "μα όχι τι λες, γκρουβάρεις ασύστολα σαν το Ρουβά και φωνή σα Καζαντζίδης κλπ κλπ αυτοσχεδιάστε.....")

Αλλά ειλικρινά, πέρα από τις συνήθεις μας μπούρδες, ας το ξαναγυρίστε το θέμα στο αρχικό, προκειμένου να υπάρχει σαν reference στις μελλοντικές γενιές.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Και να να πεις έστω ότι τα παιζα (καλά) κι αυτά, στο διάολο να πάει.............

μια χαρά τα παίζεις για το κοινό που έχουμε στην Ελλάδα...μέχρι και εγώ έρχομαι να σας ακούσω...από υποχρέωση :P

Πάντως το wavestation είναι ωραίο συνθάκι... Δοκίμασες με έναν απλό ήχο π.χ. πιάνο να παίξεις, και σου έβγαζε καθυστέρηση;

Το πιάνο (όπως και το pan flute...) είναι από αυτά που κολλάνε περισσότερο...άσε που τέτοια έχει και native το GR20... Δεν έχω ακόμα αίσθηση του Wavestation με το λίγο που το δοκίμασα χθές.

Το πιάνο (όπως και το pan flute...) είναι από αυτά που κολλάνε περισσότερο...άσε που τέτοια έχει και native το GR20... Δεν έχω ακόμα αίσθηση του Wavestation με το λίγο που το δοκίμασα χθές.

Έχεις ένα midi keyboard? Ένα της πλάκας έστω... Αν ναι, δοκίμασε με αυτό να δεις αν έχει latency το wavestation και το MIDI του, ή αν τα προβλήματα ξεκινούν από το GK/GR.

Ειδικά στις μπάσσες στο πιάνο (κουρδισμένες μια οκτάβα κάτω, να υποθέσω), αν περιμένεις άμεση απόκριση από το GR... μάλλον έχεις λάθος μηχάνημα.  ;)

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Έχεις ένα midi keyboard? Ένα της πλάκας έστω... Αν ναι, δοκίμασε με αυτό να δεις αν έχει latency το wavestation και το MIDI του, ή αν τα προβλήματα ξεκινούν από το GK/GR.

Επειδή είμαι πάνω από 5 χρόνια χρήστης σε Gr20, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι τα "προβλήματα" είναι καθαρά του GK/GR σε σχέση με το device. Θα επαναλάβω ότι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο setup με το Oberheim ήταν εντυπωσιακό. Προφανώς και έχω midi keyboard (πάνω από 5 χρόνια...)....

Επίσης, μην ξεχνάς ότι έχω ανεβάσει πολλά κομμάτια με σαχλόφωνο (ίσως τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα), οπότε ξέρω τι να περιμένω από το σύστημα.

http://www.noiz.gr/index.php?topic=180941.10

Την (πρακτική) υπέρβαση ψάχνω.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου