marathon Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Μόνο θα μου φέρεις και ένα λεξικό για synth dummies για να το βλέπω και να καταλαβαίνω τι λέτε ;D ...και εγώ κάνω ότι καταλαβαίνω... ;) :P Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Guru Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Ζω για τη στιγμή που θα παίξω τα μέρη του hammond σε blues κομμάτι live.Δηλαδή είσαι και συ μέσα στην μπάντα? Ωραία, θα έχουμε και σαχλο-hammond-ίστα.
The Genius Loci Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 ΥΓ μπορείτε τώρα να μου πείτε που θα βρώ το manual του Wavestation AD? Ωρέ, δεν σου δουλεύει το google? http://www.polynominal.com/site/studio/gear/synth/korg_wsAD/index.html Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Guru Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Μόνο θα μου φέρεις και ένα λεξικό για synth dummies για να το βλέπω και να καταλαβαίνω τι λέτε ;DΜην ανησυχείς καθόλου. Θα σου τα σετάρω με τα χεράκια μου να είναι όλα έτοιμα. Plug & Play
marathon Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Ωρέ, δεν σου δουλεύει το google? http://www.polynominal.com/site/studio/gear/synth/korg_wsAD/index.html Thanks...το έχασα μέσα στα χρωματάκια και δεν το είχα δεί... Μην ανησυχείς καθόλου. Θα σου τα σετάρω με τα χεράκια μου να είναι όλα έτοιμα. Plug & Play δεν μπορείς να το κάνεις και σε μένα να μην ταλαιπωρούμαι γέρος άνθρωπος... :P Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Guru Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Thanks...το έχασα μέσα στα χρωματάκια και δεν το είχα δεί...Ωχ... η ηλικία... :-\ δεν μπορείς να το κάνεις και σε μένα να μην ταλαιπωρούμαι γέρος άνθρωπος... :P Καλά το είπα γω :) Υ.Γ. Άντε να σου το σετάρουμε κι εσένα. Μεγάλος άνθρωπος είσαι :D
audiokostas Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Μην ανησυχείς καθόλου. Θα σου τα σετάρω με τα χεράκια μου να είναι όλα έτοιμα. Plug & Play Ο William τις ιδέες Τα σύνθια εσύ O Γέρος τα κοψίδια . . Πάλι εγώ τα κορίτσια ρε γαμώτο; Μπάφιασα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Σήμερα....ΚΑΙ δεν έμαθα τίποτα ΚΑΙ μου χαλάτε και το θέμα... 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Guru Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Ο William τις ιδέες Τα σύνθια εσύ O Γέρος τα κοψίδια . . Πάλι εγώ τα κορίτσια ρε γαμώτο; Μπάφιασα. και ο The Genius Loci τα Hammond Σύνθια δεν θα παίξω αφού όλα τα σύνθια θα παιχτούν από Midi κιθάρες!!!
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Guru Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2011 Σήμερα....ΚΑΙ δεν έμαθα τίποτα ΚΑΙ μου χαλάτε και το θέμα... 8) Έχεις δίκιο. Συγγνώμη :'(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση